Повезане вести
Сањао сам своју сахрану више пута: Миха о најтежим данима и како му је помогао меч Звезде из Барија
Телеграф 01.12.2020
Италијански медиј је у фокус ставио Михајловићеву љубав према црвено-белима са речима да ће Синиша једног дана сигурно постати тренер клуба са Маракане. Српски тренер и стратег Болоње Синиша Михајловић у великом интервјуу за… »
Синишина болна исповест о рату и болести: Више пута сам сањао своју сахрану, није срамота плакати!
Мондо 01.12.2020
"Никада нисам изгубио наду, све сам то повезао са својом жељом за борбом" "Никада нисам изгубио наду, све сам то повезао са својом жељом за борбом" Легенда српског фудбала Синиша Михајловић прошао је кроз тежак период у… »
Сањао сам своју сахрану: Миха говорио о тешким тренуцима и како му је помогао меч Звезде из Барија
Вечерње новости 01.12.2020
ИТАЛИЈАНСКИ медиј је у фокус ставио Михајловићеву љубав према црвено-белима са речима да ће Синиша једног дана сигурно постати тренер клуба са Маракане. Српски тренер и стратег Болоње Синиша Михајловић у великом интервјуу за… »
Вести дана »

Подигнута оптужница против Весића и још 12 људи за пад надстрешнице у Новом Саду
BBC News пре 51 минутајош 44 повезане

Студент ФТН-а већ шест дана штрајкује глађу у притвору, његова мајка је то сазнала данас
Мој Нови Сад пре 26 минутајош 12 повезаних

Сланкаменац: Међу провокаторима и онај по надимку Шулц, пољопривредници ухапшени да би нас застрашили
Н1 Инфо пре 1 сатјош 24 повезане

Уживо цео град у пламену, одјекују експлозије! Израелска војска свом снагом ударила на Газу, више од 300.000 људи побегло: "Они вриште, ово је геноцид!" (фото, видео)
Блиц пре 16 минутајош 34 повезане

Израел је починио геноцид у Гази, саопштила истражна комисија Уједињених нација
BBC News пре 41 минутајош 25 повезаних