Povezane vesti

Sanjao sam svoju sahranu više puta: Miha o najtežim danima i kako mu je pomogao meč Zvezde iz Barija

Telegraf 01.12.2020
Italijanski medij je u fokus stavio Mihajlovićevu ljubav prema crveno-belima sa rečima da će Siniša jednog dana sigurno postati trener kluba sa Marakane. Srpski trener i strateg Bolonje Siniša Mihajlović u velikom intervjuu za Sky otkrio je neke… »

Mihajlović: Sanjao sam svoju sahranu

Dnevnik 01.12.2020
BOLONjA: Sanjao sam svoju sahranu, nekoliko puta, to je veoma čudan osećaj, ali sve sam povezivao sa hrabrošću i velikom željom da se boriš, izjavio je čuveni srpski fudbaler i trener Siniša Mihajlović. On je u intervjuu za italijanski "Skaj… »

„Sanjao sam svoju sahranu“

Vesti online 01.12.2020
Sanjao sam svoju sahranu, nekoliko puta, to je veoma čudan osećaj, ali sve sam povezivao sa hrabrošću i velikom željom da se boriš, izjavio je čuveni srpski fudbaler i trener Siniša Mihajlović. Mihajlović je u intervjuu za italijanski „Skaj… »

"Najveći uspeh? Osvajanje KEŠ-a sa mojim omiljenim klubom – Crvenom zvezdom"

B92 01.12.2020
Srpski trener Siniša Mihajlović kaže da se sa leukemijom izborio zahvaljujući hrabrosti i velikoj želji za izlečenjem. On je u intervjuu za italijanski "Skaj Sport" ponovo govorio o svemu kroz šta je prolazio tokom borbe protiv leukemije, jakim… »

Mihajlović: Sanjao sam svoju sahranu

Sportski žurnal 01.12.2020
- Sanjao sam svoju sahranu, nekoliko puta, to je veoma čudan osećaj, ali sve sam povezivao sa hrabrošću i velikom željom da se boriš - izjavio je čuveni srpski fudbaler i trener Siniša Mihajlović. On je u intervjuu za italijanski "Skaj Sport"… »

"Sanjao sam svoju: Sahranu!" Intervju koji je čita u dahu, potresna ispovest Siniše Mihajlovića: Više me nije sramota!

Blic sport 01.12.2020
Srpski trener i strateg Bolonje u velikom intervjuu za “Sky” otkrio je neke intimne i skrivene detalje iz svog privatnog života istakavši da je čovek koji se ne boji više da zaplače nakon teške borbe sa bolešću. Mihajlović je uspeo da se… »

Sinišina bolna ispovest o ratu i bolesti: Više puta sam sanjao svoju sahranu, nije sramota plakati!

Mondo 01.12.2020
"Nikada nisam izgubio nadu, sve sam to povezao sa svojom željom za borbom" "Nikada nisam izgubio nadu, sve sam to povezao sa svojom željom za borbom" Legenda srpskog fudbala Siniša Mihajlović prošao je kroz težak period u poslednjih godinu i po… »

Sanjao sam svoju sahranu: Miha govorio o teškim trenucima i kako mu je pomogao meč Zvezde iz Barija

Večernje novosti 01.12.2020
ITALIJANSKI medij je u fokus stavio Mihajlovićevu ljubav prema crveno-belima sa rečima da će Siniša jednog dana sigurno postati trener kluba sa Marakane. Srpski trener i strateg Bolonje Siniša Mihajlović u velikom intervjuu za Sky otkrio je neke… »

Vesti dana »