Povezane vesti
Tri udruženja o neregularnostima u izboru filma za Oskara
Dnevnik 01.12.2020
BEOGRAD: Proceduru ovogodišnjeg izbora srpskog filma za kandidata za nagradu Oskar, obeležili su brojni propusti i neregularnosti, kao i kršenje Uputstva FCS o samom izboru, tvrdi se u saopštenju koje su potpisali Udruženje filmskih producenata Srbije… »
Neregularnosti i propusti u izboru srpskog kandidata za Oskara
Danas 01.12.2020
Proceduru ovogodišnjeg izbora srpskog kandidata za filmsku nagradu Američke akademije filmske umetnosti i nauke „Oskar“ obeležili su brojni propusti i neregularnosti, kao i kršenje Uputstva Filmskog centra Srbije (FCS). Zbog toga je izbor domaćeg… »
“Brojni propusti pri izboru srpskog kandidata za Oskara”
Nova 01.12.2020
Od trenutka kada sam prihvatila da učestvujem u radu selekcione Komisije, u tri navrata sam pisala svim članovima Komisije i odgovornima u Filmskom centru Srbije da im skrenem pažnju na to da je od početka rada došlo do kršenja propisanog Pravilnika… »
Ekskluzivno: „Dara“ u trci za zlatni globus
Večernje novosti 01.12.2020
RATNA drama „Dara iz Jasenovca“ reditelja Predraga Gage Antonijevića, predstavnik Srbije na takmičenju za Oskar, kako „Novosti“ ekskluzivno saznaju, ušla je u zvaničnu trku za Zlatni globus, i to ne samo u kategoriji za najbolji strani film, već i u svim… »
"Dara iz Jasenovca" srpski kandidat za oskara: Zločin ima svoje ime i prezime!
Mondo 01.12.2020
Članovi komisije istakli su brojne kvalitete ovog filma. Članovi komisije istakli su brojne kvalitete ovog filma. Komisija u sastavu Dobrivoje Tanasijević – Dan Tana (član Američke akademije filmske umetnosti i nauke, član komisije po predlogu FCS-a)… »
Vesti dana »

Dodikov advokat Sudu BiH podneo zahtev da njegov klijent zatvorsku kaznu otkupi novčanom
Beta pre 6 minutajoš 53 povezane

Prvi detalji tajanstvenog sastanka u Moskvi: "Rusija je dobila neke signale od Trampa, odgovorili smo"! (video)
Kurir pre 50 minutajoš 32 povezane

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 36 minutajoš 31 povezana

Dodiku oduzet mandat: "O mojoj sudbini odlučiće narod na referendemu"
NIN pre 5 minutajoš 104 povezane

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: upozorenje na grad i lokalne pljuskove uz toplotni talas
Naslovi.ai pre 2 satajoš 34 povezane