Повезане вести

Видаковић се нагодио на 6 месеци наногице и обавезно лечење

Видаковић се нагодио на 6 месеци наногице и обавезно лечење

Нова 01.12.2020
Како Нова.рс сазнаје, глумац Бане Видаковић нагодио се са тужилаштвом на шест месеци кућног затвора и меру обавезног лечења од наркотика, а суд би ову одлуку требало да потврди 17. децембра. Наиме, познати уметник је непосредно… »
Бане Видаковић признао кривицу за поседовање дроге

Бане Видаковић признао кривицу за поседовање дроге

Нова 01.12.2020
Припремно рочиште глумцу Банету Видаковићу одржано је данас у Вишем суду у Београду, а како портал Нова.рс сазнаје, познати уметник је непосредно пред почетак суђења склопио споразум о признању кривице. Видаковићу се на терет… »
Бане Видаковић на рочишту због поседовања хероина: У суд дошао сам, одмахнуо руком и имао само један одговор

Бане Видаковић на рочишту због поседовања хероина: У суд дошао сам, одмахнуо руком и имао само један одговор

Блиц 01.12.2020
Глумац Бане Видаковић појавио се данас на припремном рочишту пред суђење, због неовлашћеног држања дроге. Бане Видаковић је на рочиште у Палати правде дошао сам, а пред улазак у суд није био расположен да разговара са… »
Видаковић у Палати правде: Не очекујем ништа од суђења

Видаковић у Палати правде: Не очекујем ништа од суђења

Нова 01.12.2020
Глумац Бане Видаковић, који се терети за неовлашћено држање наркотика стигао је данас око 11.40 на припремно рочиште у Виши суд у Београду, када ће морати да се изјасни по питању кривице за поменуто дело. Видаковић је у Палату… »

Вести дана »