Povezane vesti

Kada će Pfizer i Moderna dobiti potvrdu od EMA za svoje vakcine?

Nedeljnik 01.12.2020
Foto: Profimedia Evropska agencija za lekove dobila je danas zahtev nemačke farmaceutske kompanije Biontek (BioNtech) i američkog partnera Fajzer (Pfizer) za uslovno odobravanje vakcine protiv korona virusa. Sličnu stvar uradila je i Moderna, a… »

BioNTech i Pfizer podnijeli zahtjev za odobrenje vakcine u EU

Slobodna Evropa 01.12.2020
Njemačka farmaceutska kompanija BioNTech i njihov američki partner Pfizer saopštili su da su podnijeli zahtjev za regulatorno odobrenje svoje vakcine protiv COVID-19 u Evropskoj uniji, dan nakon što je američka Moderna saopštila da su poduzeli… »

"Biontek" i "Fajzer" predali zahtev za uslovno odobrenje vakcine

RTS 01.12.2020
Nemačka farmaceutska kompanija "Biontek" i njen američki partner "Fajzer" saopštili su danas da su u ponedeljak predali Evropskoj agenciji za lekove (EMA) zahtev za uslovno odobrenje njihove vakcine protiv koronavirusa. Prema navodima "Bionteka", ako… »

Biontek i Fajzer traže od Evrope da odobri njihovu vakcinu protiv korone

Glas Zaječara 01.12.2020
Nemačka farmaceutska kompanija Biontek i američki partner Fajzer podneli su zahtev Evropskoj agenciji za lekova za uslovno odobravanje vakcine protiv korona virusa, saopštile su danas dve kompanije. Dve kompanije navode da se podnošenjem tog zahteva… »

Biontek i Fajzer predali zahtev za uslovno odobrenje vakcine u Evropi

Telegraf 01.12.2020
Upotreba u Evropi mogla bi da počne pre kraja ove godine. Nemačka farmaceutska kompanija Biontek i njen američki partner Fajzer saopštili su danas da su u ponedeljak predali Evropskoj agenciji za lekove (EMA) zahtev za uslovno odobrenje njihove… »

Vesti dana »