Povezane vesti

Ustaški grafiti na srpskom konzulatu u Cirihu

Politika 01.12.2020
BERN - Ambasada Srbije u Švajcarskoj zatražila je danas od švajcarskih nadležnih organa otkrivanje odgovornih za pisanje ustaških grafita na zgradi Konzulata u Cirihu, kao i pojačan nadzor nad svim objektima, rekao je ambasador Srbije u toj zemlji… »

Ustaški simboli ispisani na zgradi konzulata Srbije u Cirihu

B92 01.12.2020
Cirih -- Na zgradi Generalnog konzulata Srbije u Cirihu osvanuli su grafiti sa ustaškim simbolom "U" i natpisima "Škabrnja" i "Nikad zaboraviti Vukovar 1991". Obaveštena je policija, a proveravaju se snimci sa bezbednosnih kamera. Ambasada Srbije u… »

Ustaško "U" i "Nikad zaboraviti Vukovar" osvanuli na Konzulatu Srbije u Cirihu

RTS 01.12.2020
Na zgradi Generalnog konzulata Srbije u Cirihu osvanuli su grafiti sa ustaškim simbolom "U" i natpisima "Škabrnja" i "Nikad zaboraviti Vukovar 1991". Obaveštena je policija, a proveravaju se snimci sa bezbednosnih kamera. Ambasada Srbije u Švajcarskoj… »

Ustaški grafiti na srpskom konzulatu u Cirihu

Nova 01.12.2020
Ambasada Srbije u Švajcarskoj zatražila je da nadležni organi te zemlje otkriju odgovorne za pisanje ustaških grafita na zgradi srpskog konzulata u Cirihu, kao i pojačan nadzor nad svim objektima, rekao je ambasador Goran Bradić. On je naveo da je… »

Ustaški grafiti na zgradi Generalnog konzulata Srbije u Cirihu

RTV 01.12.2020
CIRIH - Na zgradi Generalnog kozulata Srbije u Cirihu osvanuli su grafiti sa ustaškim simbolom "U" i natpisima "Škabrnja" i "Nikad zaboraviti Vukovar 1991". O ovome je obaveštena policija, a proveravaju se snimci sa bezbednosnih kamera, rečeno je… »

Provokacija: Ustaški grafiti osvanuli na konzulatu Srbije u Cirihu!

Vesti online 01.12.2020
Ambasada Srbije u Švajcarskoj zatražila je danas od švajcarskih nadležnih organa otkrivanje odgovornih za pisanje ustaških grafita na zgradi Konzulata u Cirihu, kao i pojačan nadzor nad svim objektima, rekao je ambasador Srbije u toj zemlji Goran… »

Bradić: Tražimo odgovorne za ustaške grafite na konzulatu Srbije

Dnevnik 01.12.2020
BERN: Ambasada Srbije u Švajcarskoj zatražila je danas od švajcarskih nadležnih organa otkrijvanje odgovornih za pisanje ustaških grafita na zgradi Konzulata u Cirihu, kao i pojačan nadzor nad svim objektima, rekao je ambasador Srbije u toj zemlji… »

Ustaški grafiti na srpskom konzulatu u Cirihu: Oglasio se ambasador Goran Bradić, traje potraga za počiniocima

Večernje novosti 01.12.2020
AMBASADA Srbije u Švajcarskoj zatražila je danas od švajcarskih nadležnih organa otkrivanje odgovornih za pisanje ustaških grafita na zgradi konzulata u Cirihu, kao i pojačan nadzor nad svim objektima, rekao je ambasador Srbije u toj zemlji Goran… »

Grafiti sa ustaškim simbolom na zgradi Generalnog kozulata Srbije u Cirihu

Blic 01.12.2020
Na zgradi Generalnog kozulata Srbije u Cirihu osvanuli su grafiti sa ustaškim simbolom "U" i natpisima "Škabrnja" i "Nikad zaboraviti Vukovar 1991". O ovome je obaveštena policija, a proveravaju se snimci sa bezbednosnih kamera, rečeno je Tanjugu u… »

Bruka u Cirihu: Ustaški simboli na zgradi Generalnog konzulata Srbije

Kurir 01.12.2020
CIRIH - Na zgradi Generalnog kozulata Srbije u Cirihu osvanuli su grafiti sa ustaškim simbolom "U" i natpisima "Škabrnja" i "Nikad zaboraviti Vukovar 1991". O ovome je obaveštena policija, a proveravaju se snimci sa bezbednosnih kamera, rečeno je u… »

Vesti dana »