Povezane vesti

Vlada u četvrtak: Ugostitelji do 17 sati i katanac vikendom

Glas Zapadne Srbije 01.12.2020
Ugostiteljski objekti i objekti uslužnih delatnosti moći će da rade samo do 17 sati radnim danima, a vikendom neće moći uopšte da rade, jedna je od novih mera, koje je predložio Krizni štab, a koje će vlada, kako Tanjug saznaje, usvojiti na… »

Nove mere od petka, ugostiteljima se skraćuje radno vreme, vikendom neradno

Subotica.com 01.12.2020
Od petka, 4. decembra, stupaju na snagu nove mere - ugostiteljski objekti i objekti uslužnih delatnosti moći će da rade samo do 17 sati radnim danima, a vikendom neće moći uopšte da rade. Vlada Srbije prihvatila je sugestije Kriznog štaba i… »

Spisak novih mera Kriznog štaba koje će usvojiti Vlada Srbije, stupaju na snagu u petak

Vesti online 01.12.2020
Ugostiteljski objekti i objekti uslužnih delatnosti moći će da rade samo do 17 sati radnim danima, jedna je od novih mera koje je predložio Krizni štab, prenose mediji. Nove mere će Vlada Srbije usvojiti na sednici u četvrtak, a stupiće na snagu… »

Nema prečice za kovid vakcine u Evropi, EMA najavila detaljnu proveru

RTS 01.12.2020
Evropska agencija za lekove potvrdila je da je primila zahtev farmaceutskih kompanija Fajzer i Biontek da dobiju odobrenje za zajedničku vakcinu protiv kovida. Iz evropske Agencije je saopšteno da će na zahtev odgovoriti u minimalnom roku neophodnom da… »

FT: Odložen sastanak evropskih regulatora o Fajzerovoj i Moderninoj vakcini

N1 Info 01.12.2020
Evropski regulatori odgodili su sastanak na kojem se očekuje odobrenje korišćenja vakcina kompanija Moderna i Fajzer-Biontek, čime je još jednom usporena mogućnost vakcinisnja građana Evropske unije protiv novog korona virusa, verovatno do iduće… »

Predlog Kriznog štaba: Rad ugostitelja do 17 sati, zabrana rada vikendom

Politika 01.12.2020
Ugostiteljski objekti i objekti uslužnih delatnosti moći će da rade samo do 17 sati radnim danima, a vikendom neće moći uopšte da rade, jedna je od novih mera, koje je predložio Krizni štab, a koje će vlada, kako Tanjug saznaje, usvojiti na… »

Ništa od vakcine ove godine? Evropska agencija nije dala "zeleno svetlo"!

Mondo 01.12.2020
Odobrenje vakcine tek nakon provere bezbednosti. Odobrenje vakcine tek nakon provere bezbednosti Na zahtev farmaceutskih kompanija Fajzer i BionTek da se uslovno odobri vakcina protiv korona virusa koju zajednički razvijaju, Evropska agencija za lekove… »

Odlučeno: Nove mere od petka

B92 01.12.2020
Na sednici u Vlade Srbije u četvrtak trebalo bi da budu potvrđene nove restriktivne mere koje je predložio Krizni štab, pišu beogradski mediji. Restriktivne mere koje će važiti od petka podrazumevaju da će ugostiteljske i trgovinske firme… »

Vlada presekla, usvojene strože mere

OK radio 01.12.2020
Vlada Srbije prihvatila je predlog stručnog dela kriznog štaba i dala zeleno svetlo za strože eidemiloške mere. Nove mere podrazumevaju da ugostiteljske radnje, restorani, kafići, klubovi, tržni centri, igraonice, kladionice, prodavnice i drugi… »

Ograničenje radnog vremena za uslužne delatnosti

RTV 01.12.2020
BEOGRAD - Od petka, 4. decembra, stupaju na snagu nove epidemiološke mere kojima će rad ugostiteljskih objekata i objekata uslužnih delatnosti moći da rade samo do 17 sati radnim danima, ali ne i i vikendom, dok će radno vreme prodavnice prehrambene… »

Ugostiteljima se zabranjuje rad vikendom

Bujanovačke 01.12.2020
Bujanovac, 1. decembar 2020. Novim merama protiv korona virusa, koje je danas predložio Krizni štab, ugostiteljima će od petka (4. decembar) biti zabranjen rad vikendom, a radnim danima će moći da rade do 17 časova. Ugostiteljske i trgovinske firme… »

Ovo su NOVE MERE, važiće od petka ako Vlada odobri: RADNIM DANIMA DO 17H, VIKENDOM ZATVORENO

InfoKG 01.12.2020
Ugostiteljski objekti i objekti uslužnih delatnosti moći će da rade samo do 17 sati radnim danima, a vikendom neće moći uopšte da rade, jedna je od novih mera, koje je predložio Krizni štab, a koje će Vlada usvojiti na sednici u četvrtak. Nove… »

Mediji: Nove mere od petka, vikendom neće raditi ugostitelji i uslužne delatnosti

Danas 01.12.2020
Vlada Srbije usvojiće u četvrtak na sednici nove mere u borbi protiv korona virusa koje predviđaju skraćenje radnog vremena do 17 časova za ugostiteljske objekte radnim danima i njihovo zatvaranje tokom vikenda. Kako prenosi dnevni listovi na svojim… »

Vikend zatvaranje? Krizni štab predložio stroge mere

OK radio 01.12.2020
Stručnjaci u okviru Kriznog štaba za suzbijanje epidemije izazvane kovidom 19 zatražili su da se zatvore ugostiteljski objekti i sve radnje, izuzev prehrambenih prodavnica. Takođe, predlog medicinskog dela je da ugostiteljski objekti (kafići… »

Vlada Srbije usvaja nove mere: Još kraće radno vreme, „katanac“ vikendom

Sputnik 01.12.2020
Ugostiteljski objekti i objekti uslužnih delatnosti moći će da rade samo do 17 sati radnim danima, a vikendom neće moći uopšte da rade — jedna je od novih mera, koje je predložio Krizni štab, a koje će vlada, kako Tanjug saznaje, usvojiti na… »

Nove mere: Radno vreme ugostitelja do 17h, vikendom „katanac“

Radio Televizija Kragujevac 01.12.2020
Ugostiteljski objekti i objekti uslužnih delatnosti moći će da rade samo do 17 sati radnim danima, a vikendom neće moći uopšte da rade, jedna je od novih mera, koje je predložio Krizni štab, a koje će vlada, kako Tanjug saznaje, usvojiti na… »

Saznajemo: Štab predložio nove mere: Još kraće radno vreme kafića, zatvaranje tokom vikenda i jedna velika novina

Blic 01.12.2020
Medicinski deo Kriznog štaba za borbu protiv kovida 19 na jučerašnjoj sednici insistirao je na novom skraćenju radnog vremena ugostiteljskih objekata, ali i uslužnih delatnosti, i to je deo predloga koji su poslali Vladi Srbije na usvajanje, saznaje… »

Saznajemo: Nove mere od vikenda Evo šta sve neće raditi! Osim ugostitelja "katanac" i za frizere, butike, teretane, bazene...

Blic 01.12.2020
Ugostiteljski objekti i objekti uslužnih delatnosti moći će da rade samo do 17 sati radnim danima, a vikendom neće moći uopšte da rade, jedna je od novih mera, koje je predložio Krizni štab, a koje će vlada usvojiti na sednici u četvrtak… »

NOVE MERE NA SNAZI OD PETKA: Još kraće radno vreme ugostiteljskih objekata, apoteke, benzinske pumpe i dostava neograničeno

Moj Novi Sad 01.12.2020
Ugostiteljski objekti i objekti uslužnih delatnosti moći će da rade samo do 17 sati radnim danima, a vikendom neće moći uopšte da rade, jedna je od novih mera u borbi protiv korona virusa, koje je predložio Krizni štab, a koje će vlada, kako… »

Šta nam sprema Krizni štab? Radno vreme do 17 sati, zatvaranje za vikend...

B92 01.12.2020
Beograd -- Medicinski deo Kriznog štaba za borbu protiv kovida 19 je na jučerašnjoj sednici predložio nove, strože mere. Krizni štab je insistirao je na novom skraćenju radnog vremena ugostiteljskih objekata, ali i uslužnih delatnosti i to je deo… »

Mediji: Spisak novih mera Kriznog štaba koje će usvojiti Vlada Srbije

N1 Info 01.12.2020
Ugostiteljski objekti i objekti uslužnih delatnosti moći će da rade samo do 17 sati radnim danima, jedna je od novih mera koje je predložio Krizni štab, prenose mediji saznanje novinske agencije Tanjug. Kako Tanjug saznaje, nove mere će Vlada Srbije… »

(Detaljan spisak) nove mere stupaju na snagu, evo šta neće raditi: Većina objekata se zatvara za vikend, a prodavnice?

Mondo 01.12.2020
Radno vreme mnogima kraće za još jedan sat. Radno vreme mnogima kraće za još jedan sat. Vlada Srbije prihvatila je predlog medicinskog dela kriznog štaba i dala zeleno svetlo za nove rigoroznije mere za borbu protiv epidemije kovida 19 kojim se dalje… »

Korona virus: U Srbiji nove mere od petka, Biontek i Fajzer traže odobrenje vakcine

Danas 01.12.2020
Srbija uvodi strožije mere zaštite od korona virusa od petka, dok kompanije Biontek i Fajzer traže od EU da odobri upotrebu njihove vakcine protiv korona virusa. Od petka, 4. decembra, ugostiteljski i objekti uslužnih delatnosti moći će da rade samo… »

Vlada Srbije presekla - nove strože mere od vikenda: Subotom i nedeljom zatvara se sve osim ovih 6 objekata

Večernje novosti 01.12.2020
Vlada Srbije prihvatila je predlog medicinskog dela kriznog štaba i, kako dala zeleno svetlo za nove mere. One između ostalog, podrazumevaju da će ugostiteljske i trgovinske firme, restorani, kafići i barovi, klubovi, tržni centri, igraonice… »

Detalji: Ko, kada i kako može da radi od petka u Srbiji

Telegraf 01.12.2020
Radno vreme kraće za još jedan sat. Nove mere pred Vladom biće u četvrtak, a na snazi od petka. To će podrazumevati da ugostiteljski objekti i objekti uslužnih delatnosti mogu da rade samo do 17 sati radnim danima, a vikendom neće moći uopšte da… »

Vesti dana »