Povezane vesti

Blokirana zgrada makedonske vlade: Građani traže ostavku Zaeva (VIDEO)

Vesti online 01.12.2020
Najveća opoziciona stranka u Makedoniji VMRO-DPMNE, koja traži ostavku premijera Zoran Zaeva, blokirala je zgradu makedonske vlade i Ministarstva spoljnih poslova. Ta stranka je sinoć postavila ultimatum makedonskom premijeru Zaevu da do kraja dana… »

Mađarski poslanik dao ostavku nakon pretresa ‘sex zabave’ u Briselu

Slobodna Evropa 01.12.2020
Političar vladajuće mađarske stranke koji je prije dva dana dao ostavku na mjesto poslanika u Evropskom parlamentu saopštio je kako je bio među prisutnima u kućnoj zabavi koju je u Briselu zaustavila policija zbog kršenja pravila uvedenih zbog… »

Uhvaćen na “orgijama”: Mađarski poslanik podneo ostavku

Nova 01.12.2020
Političar vladajuće mađarske stranke koji je pre dva dana dao ostavku na mesto poslanika u Evropskom parlamentu saopštio je kako je bio među prisutnima u kućnoj zabavi koju je u Briselu zaustavila policija zbog kršenja pravila uvedenih zbog… »

Policija upala na zabavu 25 muškaraca, među njima poslanici parlamenta EU - političar priznao

B92 01.12.2020
Brisel -- Političar vladajuće mađarske stranke Fides Jozef Šajer priznao je danas da je prošlog petka bio prisutan na jednoj kućnoj zabavi u Briselu. Tada je policija upala na zabavu zbog kršenja epidemijskih mera. Popularni informativni sajtovi i… »

Razgolićeni poslanik EP bežao sa seksi žurke u Briselu

RTS 01.12.2020
Briselska policija prekinula je seksi zabavu i uhapsila 25 osoba, među kojima je i član Evropskog parlamenta. Svi prisutni, od kojih je većina bila muškog pola, kažnjeni su zbog kršenja mera protiv širenja koronavirusa. Prema pisanju Brisel tajmsa… »

Mađarski poslanik dao ostavku nakon razvratne zabave u Briselu

N1 Info 01.12.2020
Političar vladajuće mađarske stranke koji je pre dva dana dao ostavku na mesto poslanika u Evropskom parlamentu saopštio je kako je bio među prisutnima u kućnoj zabavi koju je u Briselu zaustavila policija zbog kršenja pravila uvedenih zbog… »

Gej bahanalije u Briselu: Orbanov saradnik priznao da je bio na žurci sa 25 golih muškaraca, pa pokušao da pobegne kroz…

Blic 01.12.2020
Političar vladajuće mađarske stranke Fides Jožef Šajer priznao je danas da je prošlog petka bio prisutan na jednoj kućnoj zabavi u Briselu kada je policija upala zbog kršenja epidemijskih mera. Popularni informativni sajtovi i portali u Mađarskoj… »

Skandal u Briselu: Na gej orgijama uhapšen blizak Orbanov saradnik! Pokušao da pobegne, ali uzalud

Kurir 01.12.2020
Jedan od utemeljivača mađarske vladajuće stranke Fides Josef Sajer, koji je u nedelju iznenada podneo ostavku na mesto poslanika u Evropskom parlamentu, potvrdio je da je učestvovao na gej zabavi tokom policijskog časa u Briselu. Sajer je rekao da je… »

Otkriven identitet političara koji je učestvovao u orgijama: Podneo ostavku pa progovorio o drogi koja je pronađena

Mondo 01.12.2020
Jožef je posle priznanja rekao da nije koristio nikakve opijate i da slobodno može da bude podvrgnut testiranju. Jožef je posle priznanja rekao da nije koristio nikakve opijate i da slobodno može da bude podvrgnut testiranju. Belgijska policija upala… »

Orbanov saradnik iz Fidesa bio na gej žurci za vreme policijskog časa u Briselu

Radio 021 01.12.2020
Političar vladajuće mađarske stranke Fides Jozef Šajer priznao je danas da je prošlog petka bio prisutan na jednoj kućnoj zabavi u Briselu. Tada je policija upala zbog kršenja epidemijskih mera. On je u nedelju iznenada podneo ostavku na mesto… »

Policija u Briselu prekinula zabranjenu ”seks zabavu”

Vesti online 01.12.2020
Belgijska policija je u petak uveče u centru Brisela prekinula zabranjenu „seks zabavu“ kojoj je prisustvovalo 25 ljudi, uključujući člana Evropskog parlamenta, javljaju lokalni mediji. Javno tužilaštvo je, kako navode flamanske novine „Het… »

Razuzdana žurka diplomata i poslanika EP u Briselu tokom policijskog časa

N1 Info 01.12.2020
Dvadesetak ljudi, uključujući diplomate i poslanika u Evropskom parlamentu kažnjeno je zbog učestvovanja na privatnoj zabavi u Briselu koja je uključivala seks, drogu i alkohol, kršeći mere uvedene radi suzbijanja pandemije koronavirusa, objavili… »

Političar učesnik orgija u Briselu! Pokušao da pobegne kroz prozor, učestvovalo još nekoliko diplomata

Mondo 01.12.2020
Policajci su pronašli i drogu na mestu događaja. Policajci su pronašli i drogu na mestu događaja. Briselska policija u petak uveče rasturila " seks žurku" na kojoj je bilo 25 ljudi, a među njima i jedan poslanik Evropskog parlamenta, javljaju… »

S*ks skandal u evropskom parlamentu: Poslanik uhapšen na korona žurki na kojoj su diplomate orgijale

Večernje novosti 01.12.2020
POLICAJCI su u petak uveče u centru grada Brisela zaustavili s*ks žurku na kojoj je bilo prisutno 25 lica, od kojih je jedno član Evropskog parlamenta. Zabava se održala u stanu u ulici u centru Brisela, potvrdilo je javno tužilaštvo, prenosi Het… »

Korona bahanalije: U podrumu bara pohapšeno 25 nagih muškaraca, među njima i evroposlanik

Blic 01.12.2020
Belgijska policija je ovoga petka u sklopu borbe protiv kršenja protupandemijskih mera prekinula ilegalnu žurku nedaleko od briselskog Stenstrata u kojima je učestvovalo 25 muškaraca, javlja valonski portal La Dernier Heure, a vest je zvanično… »

Policija u Briselu prekinula zabranjenu ”seks zabavu”

RTV 01.12.2020
BRISEL - Belgijska policija je u petak uveče u centru Brisela prekinula zabranjenu "seks zabavu" kojoj je prisustvovalo 25 ljudi, uključujući člana Evropskog parlamenta, javljaju lokalni mediji. Javno tužilaštvo je, kako navode flamanske novine "Het… »

Policija u Briselu prekinula zabranjenu ”seks zabavu”

Dnevnik 01.12.2020
BRISEL: Belgijska policija je u petak uveče u centru Brisela prekinula zabranjenu "seks zabavu" kojoj je prisustvovalo 25 ljudi, uključujući člana Evropskog parlamenta, javljaju lokalni mediji. Javno tužilaštvo je, kako navode flamanske novine "Het… »

Vesti dana »