Povezane vesti

Sahranjena uz zvuke violine: Devojčica stradala u požaru na Droćolu, ispraćena na poslednji počinak, vršnjaci nosili bele…

Blic 01.12.2020
U tužnoj povorci od nekoliko stotina građana, mahom srednjoškolaca, danas je na Novom bežanijskom groblju na poslednji počinak ispraćena Minja D. (15). Ona je životnu bitku izgubila u bolnici, nakon što je spasena iz požarom zahvaćenog stana na… »

Sahranjena hrabra minja: Uz jecaje i zvuke violine kovčeg spušten u zalazak sunca, tačno u 15.15 imala je 15 godina (foto)

Kurir 01.12.2020
U trenutku kada je kovčeg spušten u raku, u nebo, u sam zalazak sunca, poleteli su crveni baloni u znak sećanja na devojčicu koja je i pored nadljudske borbe izgubila životnu bitku. BEOGRAD - Na desetine ljudi danas se okupilo na Novom bežanijskom… »

Drugovi crvenim balonima ispratili devojčicu Minju

Nova 01.12.2020
Minja Draganić (15), koja je izvučena iz Požara na Dorćolu i preminula nakon mesec dana borbe za život u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj, sahranjena je danas na Bežanijskom groblju u prisustvu familije, prijatelja iz škole "Braća… »

U rukama crvene ruže, na vencima poruke: Sahranjena devojčica Minja koja je poginula u požaru na Dorćolu

Večernje novosti 01.12.2020
MINjA D, koja je izgubila bitku za život nakon što je izvučena iz požara na Dorćolu, sahranjena je danas u 14: 15 časova na Bežanijskom groblju. Na sahranu su došli njeni školski drugovi koji su doneli vence na kojma je ispisana poruka "Poslednji… »

Vesti dana »