Povezane vesti
SAM: Srbiji nedostaje visokostručni kadar, ali i zanatlije
N1 Info 01.12.2020
Predsednik Srpske asocijacije menadžera (SAM) Dragoljub Damljanović izjavio je da Srbiji nedostaje mlad i stručan kadar, ali i zanatlije koje treba da pospeše industrijalizaciju i rade na novootvorenim mestima u fabrikama. On je, na online forumu SAM-a… »
SAM: Srbiji nedostaje visokostručni kadar, ali i zanatlije
Danas 01.12.2020
Predsednik Srpske asocijacije menadžera (SAM) Dragoljub Damljanović izjavio je danas da Srbiji nedostaje mlad i stručan kadar, ali i zanatlije koje treba da pospeše industrijalizaciju i rade na novootvorenim mestima u fabrikama. On je, na online forumu… »
Vesti dana »

(Mape) polarni vrtlog se spušta! Temperatura danas u dramatičnom padu, meteorolog otkrio tačan dan kada u Srbiju stiže hladan front
Blic pre 44 minutajoš 7 povezanih

"Ulica nikad ne sme da optužuje i presuđuje": Ministar Vujić osudio napad demonstranata na zgradu tužilaštva u Valjevu
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Hapšenja na Novom Beogradu: Policija privodi demonstrante posle protesta (foto,video)
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

UŽIVO (FOTO, VIDEO) Protest „Srbija se umiriti ne može“: Na Novom Beogradu policija bacila suzavac i šok bombe, incidenti u Valjevu i Novom Sadu
Danas pre 5 satijoš 3 povezane

Lete kamenice! Haos u Valjevu: Demolirane i prostorije Skupštine grada i tužilaštva (video)
Blic pre 8 satijoš 1 povezana