Povezane vesti

„Dara iz Jasenovca” prvi srpski film u trci za Zlatni globus

Politika 01.12.2020
Film „Dara iz Jasenovca” u režiji Predraga Gage Antonijevića po scenariju Nataše Drakulić, srpski kandidat za Oskara, američki distributeri kandidovali su i za nagradu Zlatni globus, saopštili su producenti. Selekciona komisija Zlatnog globusa… »

"Dara iz Jasenovca" prvi srpski film u trci za Zlatni globus

Dnevnik 01.12.2020
BEOGRAD: Film "Dara iz Jasenovca" u režiji Predraga Gage Antonijevića po scenariju Nataše Drakulić, srpski kandidat za Oskara, američki distributeri kandidovali su i za nagradu Zlatni globus, saopštili su producenti. Selekciona komisija Zlatnog… »

Dara iz Jasenovca u trci za Zlatni globus! Mala Biljana nominovana za najbolju glumicu, rame uz rame sa holivudskim zvezdama!

Kurir 01.12.2020
Prvi put u istoriji jedan srpski film je u trci za Zlatni globus. ''Film Dara iz Jasenovca, srpski kandidat za Oskara, američki distributeri kandidovali su i za nagradu Zlatni globus. Selekciona komisija Zlatnog globusa prihvatila je našu kandidaturu… »

Prvi put u istoriji srpski film je u trci za "Zlatni globus", a naša mlada glumica rame uz rame sa holivudskim zvezdama

Blic 01.12.2020
Film "Dara iz Jasenovca", srpski kandidat za Oskara, američki distributeri kandidovali su i za nagradu Zlatni globus. "Selekciona komisija Zlatnog globusa prihvatila je našu kandidaturu ovog filma za svekategorije, a ne samo za najbolji strani film, a… »

Film „Dara iz Jasenovca” kandidovan i za Zlatni globus

Danas 01.12.2020
Film „Dara iz Jasenovca”, srpski kandidat za Oskara, američki distributeri kandidovali su i za nagradu Zlatni globus, saopštio je danas producent filma Maksa Ćatović. „Selekciona komisija Zlatnog globusa prihvatila je našu kandidaturu ovog… »

Vesti dana »