Povezane vesti

Grožan: Nije bilo moje vreme da umrem

Nova 01.12.2020
Roman Grožan, vozač Formule 1, rekao je danas da je "video smrt kako dolazi", u strašnom incidentu u trci Formule 1 za Veliku nagradu Bahreina i da je iz zapaljenog bolida izašao zbog svoje dece. Incident se dogodio u nedelju tokom trke u Bahreinu… »

"Video sam smrt kako dolazi, izašao sam zbog dece": Grožan priča o udesu koji će mu obeležiti život

Mondo 01.12.2020
Delovalo je strašno. Njemu je bilo mnogo gore. Delovalo je strašno. Njemu je bilo mnogo gore Ceo svet je pomislio na najgore kada je video kako bolid Romena Grožana leti u vazduh na trci u Bahreinu. On je pomislio isto, a rekao je da je iz auta izašao… »

Grožan: Nije bilo moje vreme za umiranje, iz plamena sam izašao zbog dece

Večernje novosti 01.12.2020
VOZAČ Hasa Roman Grožan rekao je da je video kako "smrt dolazi po njega" nakon stravičnog incidenta koji se dogodio na trci Formule 1 za Veliku nagradu Bahreina. Francuz je objasnio da je iz bolida izašao zbog svoje dece. Incident se dogodio u nedelju… »

Grožan: Nije bilo moje vreme za umiranje

Beta 01.12.2020
Vozač Hasa Roman Grožan rekao je danas da je "video smrt kako dolazi", u strašnom incidentu u trci Formule 1 za Veliku nagradu Bahreina i da je iz zapaljenog bolida izašao zbog svoje dece. Incident se dogodio u nedelju tokom trke u Bahreinu, kada je… »

Grožan posle "drugog rođendana": "Nije bilo moje vreme da umrem..."

Sportske.net 01.12.2020
Bio je izložen sili od 53 G. Vozač Hasa Roman Grožan rekao je danas da je "video smrt kako dolazi", u strašnom incidentu u trci Formule 1 za Veliku nagradu Bahreina i da je iz zapaljenog bolida izašao zbog svoje dece. Incident se dogodio u nedelju… »

Grožan: Nije bilo moje vreme za umiranje

B92 01.12.2020
Vozač Hasa Roman Grožan rekao je da je "video smrt kako dolazi" u strašnom incidentu u trci Formule 1 za Veliku nagradu Bahreina. Kako je objasnio, iz zapaljenog bolida je izašao zbog svoje dece. Incident se dogodio u nedelju tokom trke u Bahreinu… »

Grožan posle stravičnog udesa: Nije bilo moje vreme za umiranje!

Sportski žurnal 01.12.2020
Incident se dogodio u nedelju tokom trke u Bahreinu, kada je Grožan pri velikoj brzini udario u zaštitnu ogradu nakon čega se bolid zapalio. Vozač Hasa Roman Grožan rekao je da je „video smrt kako dolazi”, u strašnom incidentu u trci Formule 1… »

Holanđanin sablaznio formulu bezdušnom izjavom: Strašne scene u Bahreinu nisu izazvale saosećanje kod Ferstapena

Mondo 01.12.2020
Kako neko može da bude tako bezosećajan? Kako neko može da bude tako bezosećajan? Holandski vozač Maks Ferstapen razljutio je svet Formule 1 svojom pomalo brzopletom izjavom posle užasnih scena na Velikoj nagradi Bahreina. Rezultati trke ostali su… »

Vesti dana »