Повезане вести
Грожан: Није било моје време да умрем
Нова 01.12.2020
Роман Грожан, возач Формуле 1, рекао је данас да је "видео смрт како долази", у страшном инциденту у трци Формуле 1 за Велику награду Бахреина и да је из запаљеног болида изашао због своје деце. Инцидент се догодио у недељу… »
"Видео сам смрт како долази, изашао сам због деце": Грожан прича о удесу који ће му обележити живот
Мондо 01.12.2020
Деловало је страшно. Њему је било много горе. Деловало је страшно. Њему је било много горе Цео свет је помислио на најгоре када је видео како болид Ромена Грожана лети у ваздух на трци у Бахреину. Он је помислио исто, а рекао… »
Грожан: Није било моје време за умирање, из пламена сам изашао због деце
Вечерње новости 01.12.2020
ВОЗАЧ Хаса Роман Грожан рекао је да је видео како "смрт долази по њега" након стравичног инцидента који се догодио на трци Формуле 1 за Велику награду Бахреина. Француз је објаснио да је из болида изашао због своје деце… »
Холанђанин саблазнио формулу бездушном изјавом: Страшне сцене у Бахреину нису изазвале саосећање код Ферстапена
Мондо 01.12.2020
Како неко може да буде тако безосећајан? Како неко може да буде тако безосећајан? Холандски возач Макс Ферстапен разљутио је свет Формуле 1 својом помало брзоплетом изјавом после ужасних сцена на Великој награди Бахреина… »
Вести дана »
Преминуо Владимир Вукчевић, први тужилац Србије за ратне злочине
BBC News пре 2 сатајош 26 повезаних
Ђоковић - Музети: Какво финале у Атини - Новак изборио трећи сет!
Курир пре 27 минутајош 30 повезаних