Povezane vesti
Bojan Pajtić zaražen koronom
Radio 021 01.12.2020
Profesor na Pravnom fakultetu u Novom Sadu i bivši predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić saopštio je da je zaražen virusom korona. "Zapatih i ja ovu viruščinu. Sad više ni naprednjaci ne mogu da kažu da nisam pozitivna ličnost", napisao je on na… »
Bojan Pajtić zaražen korona virusom
Moj Novi Sad 01.12.2020
Profesor na Pravnom fakultetu u Novom Sadu i bivši predsednik Demokratske stranke saopštio je danas da je zaražen korona virusom. Bojan Pajtić je napisao na svom Tviter nalogu "Zapatih i ja ovu viruščinu. Sad više ni naprednjaci ne mogu da kažu da nisam… »
Pajtić zaražen koronom: Zapatih i ja ovu viruščinu
Nova 01.12.2020
Bivši predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić zaražen je korona virusom. Pajtić je vest o tome objavio na svom Tviter profilu. “Zapatih i ja ovu viruščinu. Sad više ni naprednjaci ne mogu da kažu da nisam pozitivna ličnost”, napisao je Pajtić… »
Bojan Pajtić zaražen koronavirusom
N1 Info 01.12.2020
Profesor na Pravnom fakultetu u Novom Sadu i bivši predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić saopštio je da je zaražen koronavirusom. "Zapatih i ja ovu viruščinu. Sad više ni naprednjaci ne mogu da kažu da nisam pozitivna ličnost", napisao je on na… »
Vesti dana »

RZS: Potrošačke cene u avgustu više za 0,2 odsto, na godišnjem nivou 4,7 procenata
Biznis.rs pre 41 minutajoš 32 povezane

Od oktobra poskupljuje centralno grejanje! Evo koliko će novca građani morati da izdvoje za tople radijatore
Kurir pre 5 satijoš 11 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju: promenljivo vreme sa sunčanim intervalima i kratkotrajnom kišom u brdsko-planinskim predelima
Naslovi.ai pre 51 minutajoš 34 povezane

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Beta pre 6 satijoš 26 povezanih

Novi udar na Srbe na KiM: Kurtijeva policija upala u PIO fond i RFZO u Kosovskoj Mitrovici
Sputnik pre 2 satajoš 19 povezanih