Povezane vesti
Bojan Pajtić zaražen koronom
Radio 021 01.12.2020
Profesor na Pravnom fakultetu u Novom Sadu i bivši predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić saopštio je da je zaražen virusom korona. "Zapatih i ja ovu viruščinu. Sad više ni naprednjaci ne mogu da kažu da nisam pozitivna ličnost", napisao je on na… »
Bojan Pajtić zaražen korona virusom
Moj Novi Sad 01.12.2020
Profesor na Pravnom fakultetu u Novom Sadu i bivši predsednik Demokratske stranke saopštio je danas da je zaražen korona virusom. Bojan Pajtić je napisao na svom Tviter nalogu "Zapatih i ja ovu viruščinu. Sad više ni naprednjaci ne mogu da kažu da nisam… »
Pajtić zaražen koronom: Zapatih i ja ovu viruščinu
Nova 01.12.2020
Bivši predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić zaražen je korona virusom. Pajtić je vest o tome objavio na svom Tviter profilu. “Zapatih i ja ovu viruščinu. Sad više ni naprednjaci ne mogu da kažu da nisam pozitivna ličnost”, napisao je Pajtić… »
Bojan Pajtić zaražen koronavirusom
N1 Info 01.12.2020
Profesor na Pravnom fakultetu u Novom Sadu i bivši predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić saopštio je da je zaražen koronavirusom. "Zapatih i ja ovu viruščinu. Sad više ni naprednjaci ne mogu da kažu da nisam pozitivna ličnost", napisao je on na… »
Vesti dana »
Preokret na Bliskom istoku! Nakon rušenja ključnog mosta i brojnih pretnji, Izrael i Liban pristali na primirje! Ovo se desilo prvi put posle više od tri decenije (foto, video)
Blic pre 56 minutajoš 39 povezanih
Na graničnom prelazu uhapšen osumnjičeni zbog posedovanja gotovo 2.000 boksova cigareta
Novi magazin pre 3 satajoš 40 povezanih
Poslanici o 40 tačaka: Nastavak sednice Narodne skupštine u petak
Vreme pre 41 minutajoš 80 povezanih
Tužilaštvo: Paljenje Jaćimovićevog autobusa krivično delo izazivanja opšte opasnosti
Luftika pre 5 satijoš 29 povezanih