Повезане вести
Бојан Пајтић заражен короном
Радио 021 01.12.2020
Професор на Правном факултету у Новом Саду и бивши председник Демократске странке Бојан Пајтић саопштио је да је заражен вирусом корона. "Запатих и ја ову вирушчину. Сад више ни напредњаци не могу да кажу да нисам позитивна… »
Бојан Пајтић заражен корона вирусом
Мој Нови Сад 01.12.2020
Професор на Правном факултету у Новом Саду и бивши председник Демократске странке саопштио је данас да је заражен корона вирусом. Бојан Пајтић је написао на свом Твитер налогу "Запатих и ја ову вирушчину. Сад више ни напредњаци… »
Пајтић заражен короном: Запатих и ја ову вирушчину
Нова 01.12.2020
Бивши председник Демократске странке Бојан Пајтић заражен је корона вирусом. Пајтић је вест о томе објавио на свом Твитер профилу. “Запатих и ја ову вирушчину. Сад више ни напредњаци не могу да кажу да нисам позитивна личност”… »
Бојан Пајтић заражен коронавирусом
Н1 Инфо 01.12.2020
Професор на Правном факултету у Новом Саду и бивши председник Демократске странке Бојан Пајтић саопштио је да је заражен коронавирусом. "Запатих и ја ову вирушчину. Сад више ни напредњаци не могу да кажу да нисам позитивна… »
Вести дана »
УКРАЈИНСКА КРИЗА: Путин: Кијев не жури да реши сукоб мирним путем; Зеленски: Желимо мир, али Путин је човек рата и плаши се да то јавно призна
РТС пре 4 минутајош 68 повезаних
Вучић: "Крајем марта отварање прве велике фабрике дронова у нашој земљи"
Блиц пре 4 минутајош 28 повезаних
Удинезе у 90.+5 до бода против Лација, победе Кома и Каљарија
Спорт клуб пре 4 минутајош 25 повезаних
Познато стање жене која је нападнута на Новом Београду: Мушкарац је усред бела дана избо у згради
Мондо пре 19 минутајош 18 повезаних