Повезане вести
Бојан Пајтић заражен короном
Радио 021 01.12.2020
Професор на Правном факултету у Новом Саду и бивши председник Демократске странке Бојан Пајтић саопштио је да је заражен вирусом корона. "Запатих и ја ову вирушчину. Сад више ни напредњаци не могу да кажу да нисам позитивна… »
Бојан Пајтић заражен корона вирусом
Мој Нови Сад 01.12.2020
Професор на Правном факултету у Новом Саду и бивши председник Демократске странке саопштио је данас да је заражен корона вирусом. Бојан Пајтић је написао на свом Твитер налогу "Запатих и ја ову вирушчину. Сад више ни напредњаци… »
Пајтић заражен короном: Запатих и ја ову вирушчину
Нова 01.12.2020
Бивши председник Демократске странке Бојан Пајтић заражен је корона вирусом. Пајтић је вест о томе објавио на свом Твитер профилу. “Запатих и ја ову вирушчину. Сад више ни напредњаци не могу да кажу да нисам позитивна личност”… »
Бојан Пајтић заражен коронавирусом
Н1 Инфо 01.12.2020
Професор на Правном факултету у Новом Саду и бивши председник Демократске странке Бојан Пајтић саопштио је да је заражен коронавирусом. "Запатих и ја ову вирушчину. Сад више ни напредњаци не могу да кажу да нисам позитивна… »
Вести дана »

Блокада Пете београдске гимназије и присуство ЈЗО изазивају забринутост и питања у Скупштини
Наслови.аи пре 1 сатјош 24 повезане

Фон дер Лајен у Црној Гори: “Постоји могућност да затворите сва поглавља до краја године”
Сербиан Невс Медиа пре 27 минутајош 26 повезаних

Расправа о амандманима на осам предлога закона - теме и мимо дневног реда
РТС пре 17 минутајош 25 повезаних