Povezane vesti
Nikad nije voleo ni šabana, njegova mržnja postoji odavno: Harmonikaš odustao od tužbe, ali neće više da čuje za Ljubu!
Mondo 01.12.2020
Dve nedelje nakon skandala, strasti se ne smiruju. Dve nedelje nakon skandala, strasti se ne smiruju. Folk pevač Ljuba Aličić nedavno je u jednoj emisiji rekao za čuvenog srpskog harmonikaša Mirka Kodića da "ne zna ni foršpil da odsvira". Ova izjava… »
Mirko kodić o kolegi aličiću: Ljuba me mrzi zbog Šabana! Ni Šaulićima nije izjavio saučešće posle tragedije
Kurir 01.12.2020
O odgovoru legendarnog harmonikaša Mirka Kodića za naš list, a nakon prozivki pevača Ljube Aličića u jednoj emisiji, ne prestaje da se priča danima. Mi smo zato opet pozvali Mirka da čujemo da li su se emocije u međuvremenu stišale i ko mu je od kolega… »
Vesti dana »
RHMZ poslao nekoliko upozorenja: Ekstremni uslovi za nastanak i razvoj požara na otvorenom, poseban "alarm" za Beograd
Euronews pre 32 minutajoš 42 povezane
Uživo Plate i penzije će nastaviti da rastu; Mali: "Novčana pomoć kao 13. penzija"
B92 pre 17 minutajoš 32 povezane
Ukrajinski oligarh i njegova porodica povređeni u eksploziji u Monaku: mediji
BBC News pre 1 satjoš 26 povezanih
„Baš me briga“: Kuman odgovorio na kritike nakon ispadanja Holandije!
Hot sport pre 17 minutajoš 89 povezanih
Razorni zemljotresi u Venecueli: Najmanje 1.700 mrtvih, priče o čudesnim preživljavanjima
BBC News pre 2 satajoš 22 povezane