Повезане вести
Шер помогла да се спасе "најусамљенији слон на свету", због животиње отишла на други крај света
Телеграф 01.12.2020
- Тако сам поносна што је овде - рекла је узбуђено певачица. Америчка поп звезда Шер (74) је помогла "најусамљенијем слону на свету" да започне нови живот. Наиме, слон Каван се сада налази у специјализованом уточишту у Камбоџи… »
ФОТО, ВИДЕО: Најусамљенији слон на свету стигао у резерват у Камбоџи, тестиран и на Цовид-19
Радио 021 01.12.2020
Каван, који је добио надимак "најусамљенији слон на свету" након што је годинама сам чамио у пакистанском зоолошком врту, дочекан је у Камбоџи скандирањем будистичких монаха, а затим је послат на пут у резерват за животиње… »
Вести дана »
Сутра почиње пријављивање нелегалних објеката по новом Закону: Рок за подношење пријава 60 дана
Сербиан Невс Медиа пре 4 сатијош 31 повезана
Покушај пуча у Бенину пропао захваљујући лојалистима, каже министар унутрашњих послова
BBC News пре 4 сатијош 25 повезаних
Прогноза времена за Србију 7. децембар 2025: Облачно и хладно са кишом, снегом и маглом током вечери и ноћи
Наслови.аи пре 41 минутајош 30 повезаних
Нови шампион Формуле један Ландо Норис: Срећан сам због титуле у Ф1, осећај је сјајан
Дневник пре 1 сатјош 38 повезаних