Povezane vesti
Srpska pevačica javno priznala da se bavi prostitucijom: Moj sat košta između 300 i 500 franaka!
Mondo 02.12.2020
Najviše je posećuju zauzeti muškarci, a ovim poslom se bavi preko 10 godina. Najviše je posećuju zauzeti muškarci, a ovim poslom se bavi preko 10 godina. Transrodna pevačica Elektra Elit, postala je sve više zastupljena u domaćim medijima u poslednjih… »
Srpska pevačica priznala da se bavi prostitucijom: Sat košta između 300 i 500 franaka: "Kod mene dolaze oženjeni"
Blic 01.12.2020
Transrodna pevačica Elektra Elit poslednjih nekoliko meseci sve češće se pojavljuje u medijima. U nekoliko domaćih intervjua istakla je kako se pored pevanja bavi biznisom, ali nije precizirala kojim. Ona je sada za švajcarski lokalni kanal „TeleZuri“… »
Vesti dana »
Vučić i Mali kod Orbana: Glavna tema energetika, a evo šta je Vučić rekao u vezi rusko-američkog samita u Budimpešti!
Pravda pre 15 minutajoš 39 povezanih
"Vučića ovako zabrinutog nikada video nisam" Siniša Mali se obraća iz Mađarske
Alo pre 20 minutajoš 83 povezane
On je zadužio srpski narod, za gađenje su mi oni koji se raduju smrti generala Lider SNS Vučević o Nebojši Pavkoviću: On je stradalnik, vesti sam čuo od njegove ćerke Marije
Dnevnik pre 44 minutajoš 33 povezane
Ko je bio Nebojša Pavković, general osuđen za ratne zločine na Kosovu
BBC News pre 6 satijoš 62 povezane
Sijarto: Mnogi ce učiniti sve da spreče mirovni samit u Budimpešti
RTV pre 10 minutajoš 25 povezanih