Povezane vesti
"Od sada sam muško": Vest odjeknula kao bomba! Glumica objavila da je transrodna, a evo kako će se on zvati ubuduće
Blic 02.12.2020
Glumica Elen Pejdž, najpoznatija po ulogama u filmovima “Džuno“ i “Početak“, objavila je da je transrodna i da menja ime u Eliot. - Hoću da podelim sa vama da sam trans, moje ime je Eliot i muško sam. Srećan sam što sam stigao do ovoga -… »
"Više nisam Elen Pejdž. Zovem se Eliot, transrodna sam osoba": Istorijska ispovest poznatog glumca
Telegraf 02.12.2020
- Volim što sam transrodna osoba. Volim što sam drugačiji. Što se više cenim i prihvatam, to moje srce raste, to sam uspešniji. Svi transrodnim osobama želim da poručim da ih vidim i volim i da ću uraditi sve da ovaj svet promenim na bolje -… »
Glumica Elen Pejdž iz filmova "Juno" i "Inception": Ja sam transrodni muškarac Eliot
Radio 021 02.12.2020
Za Oskar nominovana glumica Elen Pejdž (33), koja se proslavila ulogama u filmovima "Juno" i "Inception", objavila je da se identifikuje kao transrodni muškarac pod imenom Eliot. Elen je pre šest godina otkrila da je lezbejka, a od 2018. godine je u… »
Vesti dana »
Estrada se sjatila kod Brene i bobe: Pevačica povela ćerku, Pejović i supruga došli odvojeno, a ovu lepoticu niko nije očekivao - Živojinovići gala slave Aranđelovdan (video)
Blic pre 7 satijoš 6 povezanih
Tužilac MKS-a pozvao države članice da primene odluku suda o hapšenju Netanjahua i svih drugih
Danas pre 6 satijoš 6 povezanih
Teksas nudi Trampu zemlju na američko-meksičkoj granici za mesto potencijalnih masovnih deportacija
Danas pre 7 satijoš 2 povezane