Povezane vesti
"Od sada sam muško": Vest odjeknula kao bomba! Glumica objavila da je transrodna, a evo kako će se on zvati ubuduće
Blic 02.12.2020
Glumica Elen Pejdž, najpoznatija po ulogama u filmovima “Džuno“ i “Početak“, objavila je da je transrodna i da menja ime u Eliot. - Hoću da podelim sa vama da sam trans, moje ime je Eliot i muško sam. Srećan sam što sam stigao do ovoga - piše na Tviter… »
"Više nisam Elen Pejdž. Zovem se Eliot, transrodna sam osoba": Istorijska ispovest poznatog glumca
Telegraf 02.12.2020
- Volim što sam transrodna osoba. Volim što sam drugačiji. Što se više cenim i prihvatam, to moje srce raste, to sam uspešniji. Svi transrodnim osobama želim da poručim da ih vidim i volim i da ću uraditi sve da ovaj svet promenim na bolje - rekao je on… »
Glumica Elen Pejdž iz filmova "Juno" i "Inception": Ja sam transrodni muškarac Eliot
Radio 021 02.12.2020
Za Oskar nominovana glumica Elen Pejdž (33), koja se proslavila ulogama u filmovima "Juno" i "Inception", objavila je da se identifikuje kao transrodni muškarac pod imenom Eliot. Elen je pre šest godina otkrila da je lezbejka, a od 2018. godine je u… »
Vesti dana »
Putinova stranka ubedljivo vodi na parlamentarnim izborima u Rusiji
IndeksOnline pre 54 minutajoš 23 povezane
Rok za prijavu za 6.000 dinara ističe danas: Ko novac dobija automatski, a ko mora da se prijavi
NIN pre 59 minutajoš 21 povezana
Danas oblačno i svežije, a onda sledi promena vreme: Evo šta nas čeka do kraja nedelje
NIN pre 19 minutajoš 21 povezana
Merz obećava da će ostati na funkciji posle poraza na izborima
Bloomberg Adria pre 24 minutajoš 14 povezanih
Danas je Mala Gospojina: Veruje se da današnje vreme otkriva kakvi će biti jesen i zima
N1 Info pre 59 minutajoš 15 povezanih