Повезане вести

Старац убијен на бруталан начин, младић покушао да се одбрани: "Псовао ме је, то ме је испровоцирало!"

Старац убијен на бруталан начин, младић покушао да се одбрани: "Псовао ме је, то ме је испровоцирало!"

Мондо 02.12.2020
Према незваничним сазнањима, сумња се да је Миљан свукао гардеробу старца, који је остао само у кошуљи, однео је кући и спалио у пећи док је своје ствари опрао. Према незваничним сазнањима, сумња се да је Миљан свукао… »
Срамотна одбрана: Младић убио старца (93), па кривицу свалио на жртву, чика Сава из Гаџиног Хана страдао због три речи

Срамотна одбрана: Младић убио старца (93), па кривицу свалио на жртву, чика Сава из Гаџиног Хана страдао због три речи

Блиц 02.12.2020
Миљан Ј. (22) који је ухапшен због сумње да је на бруталан начин усмртио старца Саву Крстића (93) из Доњег Душника код Гаџиног Хана, након хапшења бранио се да га је старац псовао, што га је испрвоцирало да на њега насрне… »
Младић (22) испричао зашто је насмрт пребио старца (94): Посвађали се, Сава му опсовао мртву мајку, а ево шта се онда десило…

Младић (22) испричао зашто је насмрт пребио старца (94): Посвађали се, Сава му опсовао мртву мајку, а ево шта се онда десило…

Курир 02.12.2020
Миљан Ј. (22) из Доњег Душника, ухапшен због убиства комшије Саве Крстића (94), није показао нимало кајања због свирепог злочина. Како се сазнаје, осумњичени убица је чак старца оптужио да га је испровоцирао, због чега га је… »
Миљанова хладна верзија убиства: Пили смо, псовао ми мртву мајку, па сам почео да га бијем до смрти

Миљанова хладна верзија убиства: Пили смо, псовао ми мртву мајку, па сам почео да га бијем до смрти

Телеграф 02.12.2020
Присетио се да је одлежао четири месеца затвора јер га је покрао, па је пребацио деди да га је окривио за крађу и да је због њега робијао. Тврдио је да се Сава тада изнервирао и почео да га псује. Миљан Ј. (22) из Доњег… »
Ово је деда сава који је свирепо убијен: Речи његове ћерке кидају душу: Умео је да одушеви и није заслужио такву смрт (фото)…

Ово је деда сава који је свирепо убијен: Речи његове ћерке кидају душу: Умео је да одушеви и није заслужио такву смрт (фото)…

Вечерње новости 02.12.2020
ПИЛИ смо тог поподнева ракију у његовој у радионици у тренутку он се сетио да сам му ја украо неки алат, па ме је напао. Покушао сам да се одбраним и потукли смо се. Знам да сам га ударио, али се не сећам шта се тачно десило… »

Вести дана »