Povezane vesti

Otac sam dvoje dece i znaju sve: Srpska pevačica nakon priznanja da je prostitutka objasnila zašto to ne radi u Srbiji!

Otac sam dvoje dece i znaju sve: Srpska pevačica nakon priznanja da je prostitutka objasnila zašto to ne radi u Srbiji!

Mondo 02.12.2020
Otvoreno priznala sve i - šokirala! Otvoreno priznala sve i - šokirala! Transrodna pevačica Elektra Elit priznala je javno da se u Švajcarskoj bavi prostitucijom, što je odjeknulo kao bomba u svim tamošnjim, ali i domaćim medijima. Za vreme korone… »
Srpska pevačica nakon priznanja da se prostituiše: "Otac sam dvoje dece, oni znaju čime se bavim"

Srpska pevačica nakon priznanja da se prostituiše: "Otac sam dvoje dece, oni znaju čime se bavim"

Telegraf 02.12.2020
- U Švajcarskoj je prostitucija legalizovana. Nikada se takvim stvarima nisam bavila u Srbiji, niti planiram - rekla je Elektra. Transrodna pevačica Elektra Elit za švajcarske medije je bez imalo stida priznala da se u toj zemlji bavi prostitucijom, a… »
Oglasila se transrodna pevačica koja je priznala da je prostitutka: Otac sam dvoje dece i oni znaju sve, to mi je najvažnije

Oglasila se transrodna pevačica koja je priznala da je prostitutka: Otac sam dvoje dece i oni znaju sve, to mi je najvažnije

Kurir 02.12.2020
Transrodna pevačica Elektra Elit za švajcarske medije je bez imalo stida priznala da se u toj zemlji bavi prostitucijom. Elektra Elit tvrdi da se "najstarijim zanatom" nikada nije bavila u Srbiji, već da to čini samo u Švajcarskoj, gde je… »

Vesti dana »