Повезане вести
(Видео) "много ми недостаје и ништа неће бити исто": Ћерка Мише Алексића у сузама одржала потресан говор: "Мислила сам да нећу…
Блиц 02.12.2020
Испраћај за кремацију музичара Мише Алексића, гитаристе "Рибље чорбе" који је 29. новембра преминуо од последица корона вируса, одржан је данас на гробљу Лешће у Београду. Том приликом, Мишина ћерка Мина Алексић посветила је… »
Последње збогом басисти рибље чорбе: Миша Алексић уз ову песму Битлиса испраћен на вечни починак, ћерка и супруга неутешне…
Курир 02.12.2020
Продица и пријатељи Мише Алексића, који је 29. новембра преминуо од последица корона вируса, опраштају се од музичара. Опело и испраћај за кремацију одржано је на гробљу Лешће у Београду, где се од музичара опростило око 50… »
Са тобом је умрло пола мене: Потресан говор Мишине ћерке
Нова 02.12.2020
Мина Алексић, ћерка Мише Алексића, одржала је потресни говор на последњем испраћају свог оца, који је преминуо од последица заразе коронавирусом. “Нисам спремила говор јер сам мислила да нећу имати снаге за њега. Волела бих да… »
(Видео) Цвеће у облику гитаре на ковчегу Мише Алексића: Супруга и ћерка сломљене од бола, колеге дошле да се последњи пут…
Блиц 02.12.2020
Испраћај за кремацију музичара Мише Алексића, који је 29. новембра преминуо од последица корона вируса, одржан је данас на гробљу Лешће у Београду. Породица се окупила у капели, скрхане болом супруга Јасмина и ћерка Мина су… »
Небу је фалила једна бас гитара: Миша Алексић испраћен на вечни починак, ћерка Мина опростила се речима које сламају срца…
Вечерње новости 02.12.2020
ДАНАС је на вечни починак испраћен басиста "Рибље чорбе" Миша Алексић, који је преминуо у 68. години од последица вируса корона. Од њега су се опростили породица, пријатељи и колеге, а познати музичар у ковчег је спуштен уз… »
Музика у капели и гитара од ружа: Колеге, пријатељи и породица се опростили од Мише Алексића
Телеграф 02.12.2020
Басиста рок групе "Рибља чорба" преминуо је у недељу у 67. години, од последица вируса корона. Миша Алексић биће кремиран данас на београдском гробљу Лешће, а испраћај је почео у 12.30 часова. Чланови породице замолили су да… »
Вести дана »

Браво, момци! Наши баскеташи су у полуфиналу Светског првенства! Следи окршај са Хрватском! Ево када је борба за финале!
Курир пре 54 минутајош 25 повезаних

Израелске снаге настављају окупацију града Газе, хиљаде беже пред тенковима
BBC News пре 1 сатјош 17 повезаних