Повезане вести

Ђанијева Слађа открила истину о ванбрачном сину: Унуку дала његово име, живи далеко од Србије - а у каквим су односима?

Ђанијева Слађа открила истину о ванбрачном сину: Унуку дала његово име, живи далеко од Србије - а у каквим су односима?

Мондо 03.12.2020
Никола има 26 година и завршена два факултета. Никола има 26 година и завршена два факултета. Популарни фолкер Радиша Трајковић Ђани и његова супруга Слађана Трајковић пре неколико дана су добили прво унуче, а бебу су у среду… »
Слађа и Ђани унуку су дали име по њеном ванбрачном сину: Ово је истина о њему

Слађа и Ђани унуку су дали име по њеном ванбрачном сину: Ово је истина о њему

Телеграф 03.12.2020
- Кад ме питају колико деце имам, ја никада нисам рекла троје, него четворо, а са Ђанијем троје. Поносна сам на сву своју децу - рекла је Слађа. Певач Радиша Трајковић Ђани пре четири дана постао је деда, а бака Слађа је одлучила… »
Стигао му трећи син: Франо Ласић у седмој деценији поново постао отац

Стигао му трећи син: Франо Ласић у седмој деценији поново постао отац

Вечерње новости 03.12.2020
ГЛУМАЦ и певач Франо Ласић (66) и његова три деценије млађа четврта супруга, ликовна уметница Милена (36) пре неколико дана постали су родитељи и добили сина. Малиша је рођен 29. новембра, а поносна и пресрећна мама открила је… »
Цела истина о ванбрачном сину ђанијеве слађе: Унуку дала име по њему, живи далеко од Србије, а ево кад су се последњи пут…

Цела истина о ванбрачном сину ђанијеве слађе: Унуку дала име по њему, живи далеко од Србије, а ево кад су се последњи пут…

Курир 03.12.2020
Певач Радиша Трајковић Ђани пре четири дана постао је деда, а бака Слађа је одлучила да за унука изабере име Никола, с обзиром на то да по истом имену има ванбрачног сина у Америци. Мало ко зна да је Ђанијева жена више од две и… »

Вести дана »