Повезане вести
Ђанијева Слађа открила истину о ванбрачном сину: Унуку дала његово име, живи далеко од Србије - а у каквим су односима?
Мондо 03.12.2020
Никола има 26 година и завршена два факултета. Никола има 26 година и завршена два факултета. Популарни фолкер Радиша Трајковић Ђани и његова супруга Слађана Трајковић пре неколико дана су добили прво унуче, а бебу су у среду… »
Слађа и Ђани унуку су дали име по њеном ванбрачном сину: Ово је истина о њему
Телеграф 03.12.2020
- Кад ме питају колико деце имам, ја никада нисам рекла троје, него четворо, а са Ђанијем троје. Поносна сам на сву своју децу - рекла је Слађа. Певач Радиша Трајковић Ђани пре четири дана постао је деда, а бака Слађа је одлучила… »
Стигао му трећи син: Франо Ласић у седмој деценији поново постао отац
Вечерње новости 03.12.2020
ГЛУМАЦ и певач Франо Ласић (66) и његова три деценије млађа четврта супруга, ликовна уметница Милена (36) пре неколико дана постали су родитељи и добили сина. Малиша је рођен 29. новембра, а поносна и пресрећна мама открила је… »
Цела истина о ванбрачном сину ђанијеве слађе: Унуку дала име по њему, живи далеко од Србије, а ево кад су се последњи пут…
Курир 03.12.2020
Певач Радиша Трајковић Ђани пре четири дана постао је деда, а бака Слађа је одлучила да за унука изабере име Никола, с обзиром на то да по истом имену има ванбрачног сина у Америци. Мало ко зна да је Ђанијева жена више од две и… »
Вести дана »
За 180.000 домаћинстава нижи рачуни за струју уз помоћ државе
Бизнис.рс пре 10 минутајош 14 повезаних
Могућ још снажнији потрес: Десетине повређених у разорном земљотресу, али Јапан још није безбедан, страхује се и од цунамија
Блиц пре 29 минутајош 16 повезаних
Тепић (ССП): Власт планира удар на правосуђе да уклони трагове свог криминала
Бета пре 20 минутајош 11 повезаних
Литванија прогласила ванредно стање због балона из Белорусије
Вести онлине пре 15 минутајош 14 повезаних
ВИДЕО НБА има новог бисера: Трипл-дабл у стилу Јокића за историју, ово се ретко виђа
Нова пре 1 сатјош 18 повезаних