Povezane vesti

Govor mržnje u parlamentu okidač za nasilje nad novinarima N1 i Nove S

N1 Info 03.12.2020
Grupa od 20 nevladinih organizacija i novinarska udruženja osudili su niz lažnih optužbi, vređanje i targetiranje novinara Nove S i N1, od strane poslanika vladajuće većine. Za sada se tim povodom nisu oglasili ni predsednik parlamenta, a ni… »

Sramotno: I Martinović podržava govor mržnje poslanice SNS

Nova 03.12.2020
Šef poslaničke grupe SNS Aleksandar Martinović navodi za Nova.rs da su za njega prihvatljivi navodi njegove stranačke koleginice Biljane Pantić Pilje, koja je juče na sednici Skupštine TV N1 i Novu S nazvala antisrpskim medijima, stranim… »

Nove osude govora mržnje prema televizijama N1 i Nova S u Skupštini Srbije

Slobodna Evropa 03.12.2020
Predstavnici dvadeset organizacija civilnog društva i medija, osudili su govor mržnje uperen prema televizijama N1 i Nova S, koji je narodna poslanica Srpske napredne stranke (SNS) Biljana Pantić Pilje iznela na sednici Narodne skupštine Republike… »

Organizacije civilnog društva osudile govor mržnje uperen prema televizijama N1 i Nova S

Danas 03.12.2020
Organizacije civilnog društva i predstavnici medija oštro su danas osudili govor mržnje poslanika Skupštine Srbije, na sednici u sredu 2. decembra, uperen prema televiziji N1 i Nova S. U saopštenju se podseća da je poslanica Biljana Pantić Pilja u… »

NVO o govoru mržnje: Skupština poligon napada na nezavisne medije i pojedince

N1 Info 03.12.2020
Nevladine organizacije ocenile su govor mržnje u Skupštini Srbije kao još jedan u nizu postupaka koji od parlamenta prave poligon za plasiranje neutemeljenih optužbi i napada na nezavisne medije, istaknute pojedince i sve one koji imaju kritički… »

Osuda govora mržnje prema televizijama N1 i Nova S u Skupštini Srbije

Danas 03.12.2020
Mi, organizacije civilnog društva i predstavnici medija, oštro osuđujemo govor mržnje uperen prema televiziji N1 i Nova S od strane narodnih poslanika, na sednici Narodne skupštine Republike Srbije u sredu, 2. decembra. Narodna poslanica Skupštine… »

Civilno društvo osuđuje govor mržnje protiv N1 i NovaS

Nova 03.12.2020
Organizacije civilnog društva, njih 20, oštro su osudile govor mržnje uperen prema televizijama Novas i N1 od strane narodnih poslanika. Saopštenje prenosimo u celosti: “Mi, organizacije civilnog društva i predstavnici medija, oštro osuđujemo… »

Poslanica SNS koja napada medije radi kod Vučevićevog oca

Nova 03.12.2020
Poslanica SNS Biljana Pantić Pilja na sednici Skupštine Srbije održanoj juče nazvala televizije N1 i Nova S “antisrpskim medijima, domaćim izdajnicima i stranim plaćenicima". Istraživali smo ko je ova osoba. Na ovaj način poslanica SNS je… »

PSG: Sankcionisati govor mržnje poslanika SNS protiv N1, Nove S i Turajlić

Danas 02.12.2020
Pokret slobodnih građana (PSG) saopštio je danas, povodom napada poslanika Srpske napredne stranke (SNS) na TV N1 i Nova S i članicu Političkog saveta PSG Srbijanku Turajlić, da govor mržnje treba biti najstrože sakcionisan, bez obizra što… »

Vesti dana »