Повезане вести

Меси на раскршћу - ПЕТ разлога кажу "ДА" за Нејмарову највећу жељу!

Меси на раскршћу - ПЕТ разлога кажу "ДА" за Нејмарову највећу жељу!

Спортске.нет 03.12.2020
Нејмар је "уздрмао" фудбалску Европу, да ли би се он вратио у Барсу или би волео да му се Меси придружи у Паризу? Главно питање јесте - шта ПСЖ у овом тренутку може да понуди Месију, а Барса не може? Прва звезда Пари Сен… »
Подрхтава фудбалски свет: Нејмар открио да ће од наредне сезоне играти са Месијем

Подрхтава фудбалски свет: Нејмар открио да ће од наредне сезоне играти са Месијем

Вечерње новости 03.12.2020
ЛИОНЕЛ Меси и Нејмар поново заједно. Љубитељи фудбала били би одушевљени када би овај тандем видели опет на терену, а Бразилац наглашава да је могуће да се то деси већ следеће сезоне. Као што је познато Меси и Нејмар су већ… »
Солскјер се каје што није предвидео неке ствари, да може да врати време...

Солскјер се каје што није предвидео неке ствари, да може да врати време...

Спортске.нет 03.12.2020
Норвежанин чврсто верује да Јунајтед држи све конце у својим рукама у групи Х Лиге шампиона. Менаџер Манчестер јунајтеда Оле-Гунар Солскјер истакао је после пораза од ПСЖ-а да се његов тим и даље пита за све у одлучујућем колу… »
Нејмар и меси ће играти заједно, сада је потврђено: На помолу трансфер деценије, чека се да пукне бомба!

Нејмар и меси ће играти заједно, сада је потврђено: На помолу трансфер деценије, чека се да пукне бомба!

Мондо 03.12.2020
Нејмар је узбуркао страсти у Паризу и Барселони. Нејмар је узбуркао страсти у Паризу и Барселони. ПСЖ је у веома битном мечу Лиге шампиона савладао Манчестер јунајтед и тако остао у трци за пласман у нокаут фазу тог такмичења… »
Нејмар распалио ватру: Меси и ја следеће сезоне опет заједно

Нејмар распалио ватру: Меси и ја следеће сезоне опет заједно

Моззарт спорт 03.12.2020
“Морамо то да урадимо“, каже ас Пари Сен Жермена. Лионел Меси је био љут и хтео је да иде у Манчестер Сити, на крају је Ђозеп Марија Бартомеу схватио да не може против највећег и решио је да напусти председничку функцију, па се… »
Нејмар обећао велику ствар, ево када ће поново заиграти са Месијем!

Нејмар обећао велику ствар, ево када ће поново заиграти са Месијем!

Спортске.нет 03.12.2020
Бразилац је био расположен након велике победе против Манчестер јунајтеда. Звезда ПСЖ-а Нејмар био је прилично расположен на конференцији за медије после велике победе против Манчестер јунајтеда на Олд Трафорду. ПСЖ је у готово… »
Нејмар разбио Јунајтед, па поручио: "Хоћу опет с Месијем, то желим највише од свега"

Нејмар разбио Јунајтед, па поручио: "Хоћу опет с Месијем, то желим највише од свега"

Телеграф 03.12.2020
Бразилац и Аргентинац поново у тандему, питање је само да ли у Паризу или Барселони. Да зна хит Хариса Џиновића "Лаже, мјесец", Нејмар би култним рефреном "ја бих опет само с тобом, с тобом ми је најбоље" поручио шта мисли о… »

Вести дана »