Повезане вести
"Отац ми се распадао у рукама": Речи неутешног сина након пожара код Бора сламају срце
Мондо 03.12.2020
До пожара је највероватније дошло услед запаљења шпорета на дрва у соби. Утврђено је да смрт није насилна, као и да се несрећни човек угушио димом. До пожара је највероватније дошло услед запаљења шпорета на дрва у соби… »
"Распадао ми се у рукама": Потресна исповест Боранина чији је отац погинуо у пожару: "Кофама смо гасили ватру"
Блиц 03.12.2020
Ненад Миловановић (67) изгорео је у пожару који је избио у његовој кући у борском селу Доња Бела Река. Несрећни ћовек је у тренутку избијања пожара био сам у кући. - Око девет сати увече је вечерао и попио лекове. Легао је у… »
Покушао да извуче оца из пожара, али му није било спаса
Нова 03.12.2020
У пожару који је синоћ избио у кући у селу Доња Бела Река код Бора, изгорео је мештанин Ненад Миловановић (67). Њега је пронашао његов син Срђан, који живи близу куће у којој је избио пожар. “Са татом сам се последњи пут… »
Трагедија код Бора: Ненад (67) изгорео у својој кући
Мондо 03.12.2020
Пожар је букнуо у породичној кући. Пожар је букнуо у породичној кући. У селу Доња Бела Река, код Бора у пожару је страдао Ненад Миловановић (67). Пожар је букнуо у Ненадовој кући јуче око 23.30 сати. Извршен је увиђај, а узрок… »
Пламен прогутао човека (67): Трагедија у Бору - пожар у кући плануо око поноћи
Вечерње новости 03.12.2020
У СЕЛУ Доња Бела Река код Бора ноћас је у пожару страдао Ненад М. стар 67 година. Пожар је избио у Ненадовој кући синоћ око 23.30 сати. Узрок пожара биће утврђен током истраге. (Пинк)… »
Мушкарац страдао у пожару у селу код Бора
Нова 03.12.2020
Шездесетседмогодишњи мушкарац трагично је изгубио живот синоћ у пожару који је захватио његову кућу у селу Доња Бела Река код Бора. До пожара је према првим информацијама дошло синоћ око 23.30 часова, када је ватра букнула и… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 6 минутајош 29 повезаних
Лазаревић: Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима од данас у функцији
РТС пре 1 сатјош 27 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 6 минутајош 46 повезаних
Трамп: Зеленски да се сабере и прихвати ствари, избори у Украјини треба да се одрже
Еуроневс пре 51 минутајош 22 повезане