Povezane vesti
"Otac mi se raspadao u rukama": Reči neutešnog sina nakon požara kod Bora slamaju srce
Mondo 03.12.2020
Do požara je najverovatnije došlo usled zapaljenja šporeta na drva u sobi. Utvrđeno je da smrt nije nasilna, kao i da se nesrećni čovek ugušio dimom. Do požara je najverovatnije došlo usled zapaljenja šporeta na drva u sobi. Utvrđeno je da smrt nije… »
"Raspadao mi se u rukama": Potresna ispovest Boranina čiji je otac poginuo u požaru: "Kofama smo gasili vatru"
Blic 03.12.2020
Nenad Milovanović (67) izgoreo je u požaru koji je izbio u njegovoj kući u borskom selu Donja Bela Reka. Nesrećni ćovek je u trenutku izbijanja požara bio sam u kući. - Oko devet sati uveče je večerao i popio lekove. Legao je u krevet i tražio je da ga… »
Pokušao da izvuče oca iz požara, ali mu nije bilo spasa
Nova 03.12.2020
U požaru koji je sinoć izbio u kući u selu Donja Bela Reka kod Bora, izgoreo je meštanin Nenad Milovanović (67). Njega je pronašao njegov sin Srđan, koji živi blizu kuće u kojoj je izbio požar. “Sa tatom sam se poslednji put video oko devet sati uveče… »
Tragedija kod Bora: Nenad (67) izgoreo u svojoj kući
Mondo 03.12.2020
Požar je buknuo u porodičnoj kući. Požar je buknuo u porodičnoj kući. U selu Donja Bela Reka, kod Bora u požaru je stradao Nenad Milovanović (67). Požar je buknuo u Nenadovoj kući juče oko 23.30 sati. Izvršen je uviđaj, a uzrok požara biće utvrđen tokom… »
Plamen progutao čoveka (67): Tragedija u Boru - požar u kući planuo oko ponoći
Večernje novosti 03.12.2020
U SELU Donja Bela Reka kod Bora noćas je u požaru stradao Nenad M. star 67 godina. Požar je izbio u Nenadovoj kući sinoć oko 23.30 sati. Uzrok požara biće utvrđen tokom istrage. (Pink)… »
Muškarac stradao u požaru u selu kod Bora
Nova 03.12.2020
Šezdesetsedmogodišnji muškarac tragično je izgubio život sinoć u požaru koji je zahvatio njegovu kuću u selu Donja Bela Reka kod Bora. Do požara je prema prvim informacijama došlo sinoć oko 23.30 časova, kada je vatra buknula i brzo se proširila. Posle… »
Vesti dana »
Tramp traži pomoć oko Ormuskog moreuza i preti: NATO čeka „veoma loša“ budućnost ako saveznici ne pomognu
N1 Info pre 37 minutajoš 15 povezanih
Obrt! RHMZ upalio alarm, pašće i više od 10 cm snega! Radarske slike pokazuju i gde tačno: Upozorenje i zbog još jedne opasne pojave
Blic pre 22 minutajoš 18 povezanih
“Jedna bitka za drugom” osvojio četiri Oskara, Majkl B. Džordan najbolji glumac
Nedeljnik pre 26 minutajoš 60 povezanih
Leonardo Dikaprio prvi put sa Vitorijom Ćereti na dodeli Oskara: "Kralj mimova" u još novom nezaboravnom kadru
Euronews pre 1 satjoš 15 povezanih