Povezane vesti
"Moje najdraže biće me je napustilo zauvek" Brat žene koja je poginula u sudaru sa vozom oprostio se od nje potresnom porukom…
Blic 03.12.2020
Slobodanka U. (31) iz Banatskog Velikog Sela u blizini Kikinde, stradala je juče u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na pružnom prelazu kod Bajkoma, kada je u njen automobil udario voz. Saobraćajka se dogodila na pružnom prelazu na izlazu iz… »
Bobu (31) umesto za udaju spremaju za večni počinak: Otac jedva stoji nakon tragedije na pruzi kod Bajmoka brat se guši u…
Kurir 03.12.2020
U porodičnoj kući Slobodanke Bobe Ugrinić (31) iz Banatskog Velikog Sela kod Kikinde, koja je u sredu poginula na pružnom prelazu na izlazu iz Bajmoka kad je na "golf" kikindskih registarskih oznaka naleteo putnički voz, vreme kao da je stalo. Nema utehe… »
Moje sve na svetu me je napustilo zauvek Boba (31) stradala na pruzi kod Bajmoka, a brat se ovim rečima oprostio od voljene…
Kurir 03.12.2020
Slobodanka Boba U. (31) iz Banatskog Velikog Sela kod Kikinde nastradala je juče u teškoj nesreći na pružnom prelazu na izlazu kod Bajmoka. Nesreća se dogodila kada je putnički voz, koji saobraća na relaciji Subotica - Sombor, naleteo na "golf"… »
Boba nije preživela udar voza: Ovo je devojka koja je nastradala danas kod Subotice
Večernje novosti 03.12.2020
U TEŠKOJ saobraćajnoj nesreći, koja se jutros dogodila na pružnom prelazu kod Bajmoka, u blizini Subotice, poginula je Slobodanka Boba Ugrinić (31) iz Banatskog Velikog Sela kod Kikinde. Do nesreće je došlo oko osam časova, kada je putnički voz, koji… »
Vesti dana »

Srbija može da izbegne gasne sankcije EU, ali sve opet zavisi od Rusa
Nova pre 34 minutajoš 53 povezane

"Dragi Parizu..." Novak se oglasio posle šokantnog povlačenja sa Mastersa
Kurir pre 1 satjoš 40 povezanih

U dve zemlje NATO-a odjeknule eksplozije na rafinerijama nafte /video/
Sputnik pre 6 satijoš 39 povezanih