Повезане вести

"Моје најдраже биће ме је напустило заувек" Брат жене која је погинула у судару са возом опростио се од ње потресном поруком…

"Моје најдраже биће ме је напустило заувек" Брат жене која је погинула у судару са возом опростио се од ње потресном поруком…

Блиц 03.12.2020
Слободанка У. (31) из Банатског Великог Села у близини Кикинде, страдала је јуче у тешкој саобраћајној несрећи која се догодила на пружном прелазу код Бајкома, када је у њен аутомобил ударио воз. Саобраћајка се догодила на… »
Бобу (31) уместо за удају спремају за вечни починак: Отац једва стоји након трагедије на прузи код Бајмока брат се гуши у…

Бобу (31) уместо за удају спремају за вечни починак: Отац једва стоји након трагедије на прузи код Бајмока брат се гуши у…

Курир 03.12.2020
У породичној кући Слободанке Бобе Угринић (31) из Банатског Великог Села код Кикинде, која је у среду погинула на пружном прелазу на излазу из Бајмока кад је на "голф" кикиндских регистарских ознака налетео путнички воз, време… »
Моје све на свету ме је напустило заувек Боба (31) страдала на прузи код Бајмока, а брат се овим речима опростио од вољене…

Моје све на свету ме је напустило заувек Боба (31) страдала на прузи код Бајмока, а брат се овим речима опростио од вољене…

Курир 03.12.2020
Слободанка Боба У. (31) из Банатског Великог Села код Кикинде настрадала је јуче у тешкој несрећи на пружном прелазу на излазу код Бајмока. Несрећа се догодила када је путнички воз, који саобраћа на релацији Суботица - Сомбор… »
Боба није преживела удар воза: Ово је девојка која је настрадала данас код Суботице

Боба није преживела удар воза: Ово је девојка која је настрадала данас код Суботице

Вечерње новости 03.12.2020
У ТЕШКОЈ саобраћајној несрећи, која се јутрос догодила на пружном прелазу код Бајмока, у близини Суботице, погинула је Слободанка Боба Угринић (31) из Банатског Великог Села код Кикинде. До несреће је дошло око осам часова, када… »

Вести дана »