Повезане вести

Овен: Да сам ја тренер, он не би више играо за Јунајтед

Овен: Да сам ја тренер, он не би више играо за Јунајтед

Н1 Инфо 03.12.2020
Фудбалери Манчестер Јунајтеда у петом колу Лиге шампиона на Олд Трафорду поражени су од ПСЖ (1:3), а некадашњи нападач Црвених ђавола Мајкл Овен имао је бројне критике, посебно на рачун Фреда. Бразилац је на старту другог… »
"Оно што они играју није: Фудбал!" Играч Манчестера жестоко испљувао Нејмара и компанију

"Оно што они играју није: Фудбал!" Играч Манчестера жестоко испљувао Нејмара и компанију

Спортал блиц 03.12.2020
Фудбалер Пари Сен Жермена су у петом колу Лиге шампиона победили Манчестер јунајтед са 3:1 и тако остали у трци да прођу у нокаут фазу такмичења. Утакмицу на "Театру снова" обележио је сукоб и највеће звезде ПСЖ-а . Везиста… »
„ПСЖ не игра фудбал, они се ваљају“

„ПСЖ не игра фудбал, они се ваљају“

Вести онлине 03.12.2020
Манчестер јунајтед и Пари Сен Жермен су водили жестоке битке на мечу Х групе Лиге шампиона, а Французи су изашли као победници, пошто су славили са 3:1. Меч је обиловао дуелима, навијачи Јунајтеда сматрају да је Оле Гунар… »
Оле критикује завршницу: Требало је да затворимо утакмицу

Оле критикује завршницу: Требало је да затворимо утакмицу

Н1 Инфо 03.12.2020
Манчестер Јунајтед је поражен на свом терену од Пари сен Жермена у Лиги шампиона 3:1, а менаџер "црвених ђавола" Оле Гунар Солшер поручује да је његова екипа лако могла да добије утакмицу. Манчестер Јунајтед ће и поред пораза… »
Због овог промашаја му се подсмева цео интернет: Нападач Јунајтеда се баш избламирао, како је ово успео? (видео)

Због овог промашаја му се подсмева цео интернет: Нападач Јунајтеда се баш избламирао, како је ово успео? (видео)

Мондо 03.12.2020
Овај промашај ће га болети... Овај промашај ће га болети... Ентонију Марсијалу баш не иде ових дана. Већ је уписао 15 наступа ове сезоне за Манчестер јунајтед и репрезентацију Францускел, али је и даље на само два постигнута… »
ПСЖ преживео, Јунајтед у проблему

ПСЖ преживео, Јунајтед у проблему

Данас 02.12.2020
Жиру са четири гола издоминирао у Севиљи, Парижани и Лајпциг најавили "журку" пред последње коло у групи Е Заплет какав се само пожелети може; после победа Лајпцига у Истанбулу, односно ПСЖ у Манчестеру, пред последње коло… »
Свеци надиграли ђаволе: Шоу Оливијеа Жируа у Севиљи, славили Барса и Јуве

Свеци надиграли ђаволе: Шоу Оливијеа Жируа у Севиљи, славили Барса и Јуве

Вечерње новости 02.12.2020
ПРШТАЛО је све од голова у вечерашњим мечевима 5. кола Лиге шампиона. Одлично је почело дуелом Башахшехира и Лајпцига на коме смо видели седам погодака. Потврдила се она стара "ако се по јутру дан познаје"... Дуел у Манчестеру… »

Вести дана »