Povezane vesti
Prvi poraz koraškaša Radničkog
RTK 03.12.2020
Košarkaši Radničkog doživeli su svoj prvi poraz na domaćem parketu u Košarkaškoj ligi Srbije ove sezone. Bolja od Kragujevčana bila je lazarevačka Kolubara, koja je slavila rezultatom 97:90. Kragujevčani su nakon ovog poraza na skoru 5-5, ali i dalje… »
Radost Lazarevčana u srcu Šumadije
Glas Šumadije 03.12.2020
Košarkaši Radničkog doživeli su svoj prvi poraz na domaćem parketu u Košarkaškoj ligi Srbije ove sezone. Bolja od Kragujevčana bila je lazarevačka Kolubara, koja je slavila rezultatom 97:90 (24:24, 20:25, 22:26, 31:15). Držali su Šumadinci utakmicu pod… »
Vesti dana »
VJT: Policija nije upala na Filozofski, pozvana je da preuzme Pravilnik o bezbednosti
Beta pre 53 minutajoš 35 povezanih
„Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti“: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Cenzolovka pre 2 satajoš 6 povezanih
AMSS upozorava na smanjenu vidljivost i poledicu na putevima u planinskim predelima
Serbian News Media pre 4 satijoš 34 povezane
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 1 satjoš 51 povezana
Analitičari za Euronews Srbija: Da li Bliski istok očekuje (de)eskalaciju sukoba?
Euronews pre 18 minutajoš 55 povezanih