Повезане вести

Манекенка све до сад крила трудноћу: Прва фотка са стомаком

Манекенка све до сад крила трудноћу: Прва фотка са стомаком

Нова 03.12.2020
Манекенка Ивана Кораб објавила је прву фотографију са трудничким стомаком на свом Инстаграм профилу. Она је уз фотографију написала и подужи текст, те се осврнула и на спекулације да је трудна са ожењеним мушкарцем. – И ево прве… »
Крила сам трудноћу, мој драги је ожењен! Српска манекенка проговорила о оцу детета и први пут показала стомак! (фото)

Крила сам трудноћу, мој драги је ожењен! Српска манекенка проговорила о оцу детета и први пут показала стомак! (фото)

Мондо 03.12.2020
Запушила свима уста. Запушила свима уста. Српска манекенка Ивана Кораб, поделила је прву трудничку слику на Инстаграм, а онда први пут проговорила и о оцу свога детета. Иако је више пута нагласила да не жели да јавно причао о… »
"Крила сам трудноћу, мој драги је ожењен": Српска лепотица побеснела и све признала: "љубоморни ме пљују"

"Крила сам трудноћу, мој драги је ожењен": Српска лепотица побеснела и све признала: "љубоморни ме пљују"

Блиц 03.12.2020
Атрактивна манекенка Ивана Кораб поставила је први пут фотографију са стомаком на свом Инстаграм профил. Она је све објаснила везано за њену трудноћу, као и спекулација да је у вези са ожењеним момком. - И ево прве слике на мом… »

Вести дана »