Повезане вести

Манекенка све до сад крила трудноћу: Прва фотка са стомаком

Манекенка све до сад крила трудноћу: Прва фотка са стомаком

Нова 03.12.2020
Манекенка Ивана Кораб објавила је прву фотографију са трудничким стомаком на свом Инстаграм профилу. Она је уз фотографију написала и подужи текст, те се осврнула и на спекулације да је трудна са ожењеним мушкарцем. – И ево прве… »
Крила сам трудноћу, мој драги је ожењен! Српска манекенка проговорила о оцу детета и први пут показала стомак! (фото)

Крила сам трудноћу, мој драги је ожењен! Српска манекенка проговорила о оцу детета и први пут показала стомак! (фото)

Мондо 03.12.2020
Запушила свима уста. Запушила свима уста. Српска манекенка Ивана Кораб, поделила је прву трудничку слику на Инстаграм, а онда први пут проговорила и о оцу свога детета. Иако је више пута нагласила да не жели да јавно причао о… »
"Крила сам трудноћу, мој драги је ожењен": Српска лепотица побеснела и све признала: "љубоморни ме пљују"

"Крила сам трудноћу, мој драги је ожењен": Српска лепотица побеснела и све признала: "љубоморни ме пљују"

Блиц 03.12.2020
Атрактивна манекенка Ивана Кораб поставила је први пут фотографију са стомаком на свом Инстаграм профил. Она је све објаснила везано за њену трудноћу, као и спекулација да је у вези са ожењеним момком. - И ево прве слике на мом… »

Вести дана »

ЕПС продужио рок за попусте за јануарске рачуне

ЕПС продужио рок за попусте за јануарске рачуне

Нова економија пре 1 сатјош 15 повезаних
Четврт века од минирања аутобуса Ниш експреса

Четврт века од минирања аутобуса Ниш експреса

Бета пре 52 минутајош 15 повезаних
Олга пала за две позиције на ВТА листи

Олга пала за две позиције на ВТА листи

Спорт клуб пре 47 минутајош 20 повезаних
Променљиво време данас, увече киша и снег – од уторка захлађење

Променљиво време данас, увече киша и снег – од уторка захлађење