Povezane vesti
Intimna ispovest velike umetnice: Boris Miljković o filmu "Povratak kući - Marina Abramović i njena deca"
Blic 03.12.2020
U subotu, 5. decembra, u 19 sati na adresi mojoff.net održaće se domaća premijera filma reditelja i scenariste Borisa Miljkovića "Povratak kući – Marina Abramović i njena deca", nakon čega će se film naći na redovnom repertoaru onlajn bioskopa Moj off… »
Boris Miljković: Samo naš film govori o Marini kao osobi
Danas 03.12.2020
Povodom premijere filma "Povratak kući - Marina Abramović i njena deca" 5. decembra na Online bioskopu MOJ OFF Film „Povratak kući – Marina Abramović i njena deca“ reditelja Borisa Miljkovića koji će premijerno biti prikazan na Online bioskopu MOJ OFF u… »
Vesti dana »

Nevreme praćeno pljuskovima i grmljavinom pogodilo Beograd i okolinu
RTV pre 8 minutajoš 61 povezana

"Baš boli, čoveče...": Finci herojski pali u borbi za bronzu, nije im bilo lako posle meča
Telegraf pre 8 minutajoš 26 povezanih

Veliki protest poljoprivrednika sutra u Novom Sadu, studenti ih podržali, ministar Glamočić kaže: „Izlazak više stotina traktora na ulice nije bitan“
Nova pre 3 satajoš 15 povezanih

MUP: Na skupovima građana protiv blokada više od 144.000 građana, najviše na Voždovcu
Glas Zaječara pre 9 satijoš 8 povezanih

Jamajka prvi put ima vladara od Juseina Bolta: Oblik Sevil novi svetski šampion na 100 metara
Mondo pre 8 minutajoš 34 povezane