Povezane vesti

Kovid bolnica u Batajnici primila prve pacijente

RTV 04.12.2020
BEOGRAD - Kovid bolnica u Batajnici, koja je danas otvorena, primila je prve pacijente, prenosi RTS. Direktorka te zdravstvene ustanove dr Tatjana Adžić Vukićević apelovala je na građane da ne dolaze samostalno u bolnicu, već da se jave u… »

Otvorena bolnica u Batajnici, prvi pacijenti popodne

Dnevnik 04.12.2020
BEOGRAD: Nova kovid bolnica u Batajnici, izgrađena za samo četiri meseca, spremna je za prijem prvih pacijenata, koji će u tu zdravstvenu ustanovu ući danas posle 17 sati. Otvaranju bolnice jutros su prisustvovali premijerka Ana Brnabić, ministri… »

Počela da radi kovid bolnica u Batajnici, primljeni prvi pacijenti

N1 Info 04.12.2020
Prvi pacijenti ušli su u novu kovid bolnicu u beogradskom naselju Batajnica, navela je za RTS direktorka te bolnice Tatjana Adžić Vukićević. Izvor: N1 Bolnica u Batajnici raspolaže sa 930 bolničkih postelja, od čega je 250 na odeljenju intenzivne… »

Kovid bolnica u Batajnici od danas prima pacijente

Politika 04.12.2020
Otvaranje nove kovid bolnice u Batajnici je istorijski dan za Srbiju, u svakom smislu, istakla je premijerka Ana Brnabić i poručila da će zemlja i zdravstveni sistem iz cele situacije sa koronavirusom izaći jači. „Uradili smo za četiri meseca… »

Nova kovid bolnica bez pacijenata, sve vrvi od majstora

Nova 04.12.2020
Iako se dolazak prvih pacijenata u novu kovid bolnicu u Batajnici očekivao od 17 časova, naša ekipa koja se u tom trenutku zatekla na licu mesta, nije zabeležila prijem obolelih. Kovid bolnica je svečano otvorena jutros, u prisustvu predsednice Ane… »

Kako izgleda nova kovid bolnica u Batajnici (FOTO, VIDEO)

Nova 04.12.2020
Danas je u Batajnici otvorena nova kovid bolnica čija je gradnja počela u avgustu. Ova zdravstvena ustanova bi, prema najavi, trebalo da ima 930 kreveta, od čega 680 postelja u poluintenzivnoj nezi, a ostatak u intenzivnoj nezi. Kako ovaj prostor… »

Lončar: U bolnici u Batajnici 250 mesta za respiratore

N1 Info 04.12.2020
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar rekao je da je ponosan što je Srbija dobila novu kovid bolnicu, u trenutku kada bogatije i veće zemlje pacijente šalju u druge države na lečenje. Izvor: N1 "Danas kada imamo problem sa brojem ležajeva u intentivnoj… »

Otvorena najveća kovid-bolnica; "Ni danas mi nije jasno kako je Vučić znao"

B92 04.12.2020
Beograd -- U Batajnici otvorena najveća kovid-bolnica. Prisustvovali premijerka Ana Brnabić i ministar zdravlja, koji je izjavio da su svi gledali u čudu Vučića letos. Direktorka te bolnice Tatjana Adžić Vukičević izjavila je da ima veliku čast… »

Brnabić: Pacijenti iz Beograda će biti preusmeravani u bolnicu u Batajnici (FOTO)

Danas 04.12.2020
Otvorena nova bolnica u Batajnici Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da će pacijenti iz Beograda zaraženi korona virusom biti preusmeravani u bolnicu u Batajnici, koja je danas otvorena, umesto u unutrašnjost Srbije kao što je bilo do sada… »

Otvorena kovid bolnica u Batajnici, prijem prvih pacijenata posle podne

RTS 04.12.2020
Prvi pacijenti ući će u novu kovid bolnicu u beogradskom naselju Batajnica oko 17 časova. Premijerka Ana Brnabić rekla je za RTS da će bolnica u Batajnici značajno rasteretiti zdrastveni sistem i spasiti živote građana. Prvi pacijenti biće sa… »

Brnabić: Bolnica u Batajnici "svemirski brod", dobijamo je kad je najteže

N1 Info 04.12.2020
Premijerka Srbije Ana Brnabić ocenila je da nova bolnica u Batajnici počinje da radi u najtežem trenutku, kada se danima registruje veliki broj novozaraženih pacijenata i skoro 800 pacijenata dnevno se prima na bolničko lečenje. Izvor: N1 "Potreban… »

Nova kovid bolnica u Batajnici od danas prima prve pacijente

Nova 04.12.2020
Nova kovid bolnica u Batajnici, izgrađena za samo četiri meseca, spremna je za prijem prvih pacijenata, koji će u tu zdravstvenu ustanovu ući danas posle 17 sati. Prošetajte hodnicima nove kovid bolnice u Batajnici… »

Prošetajte hodnicima nove kovid bolnice u Batajnici

Nova 04.12.2020
Danas je u Batajnici otvorena nova kovid Bolnica bolnica čija je gradnja počela u avgustu. Ova bolnica bi, prema najavi, trebalo da ima 930 kreveta, od čega 680 postelja u poluintenzivnoj nezi, a ostatak u intenzivnoj nezi. Nova kovid bolnica u… »

Ministar Lončar: U Batajnici će raditi 1.500 zdravstvenih radnika,a u Kruševcu 900 (kurir TV)

Kurir 04.12.2020
BEOGRAD - Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da će u novoj kovid bolnici u Batajnici biti zaposleno 1.500 medicinskih radnika, dok će u kovid bolnici u Kruševcu, koja se gradi, raditi njih 900. Lončar je istako da neće u prvim danima… »

Prvi pacijenti stižu u Batajnicu

B92 04.12.2020
Beograd -- Prvi pacijenti ući će u novu kovid bolnicu u beogradskom naselju Batajnica danas posle 17 časova, izjavila je direktorka te bolnice Tatjana Adžić Vukičević. Doktorka Adžić Vukičević je sinoć za RTS rekla da će u bolnici raditi… »

Brnabić: Veliki dan, bolnica stiže u pravom trenutku za Srbiju

B92 04.12.2020
Beograd -- Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da nova kovid bolnica u Batajnici, koja će danas biti otvorena, dolazi u pravom trenutku za Srbiju. Bolnica će rasteretiti zdravstveni sistem, pomoći zdravstvenim radnicima i spasiti živote, rekla… »

Otvorena nova kovid bolnica u Batajnici! Brnabić: Ogroman broj novozaraženih, preko 800 dnevno hospitalizovanih

Mondo 04.12.2020
Nova kovid bolnica u Batajnici, izgrađena za samo četiri meseca, spremna je za prijem prvih pacijenata, koji će u tu zdravstvenu ustanovu ući danas posle 17 sati. Nova kovid bolnica u Batajnici, izgrađena za samo četiri meseca, spremna je za prijem… »

Otvorena kovid bolnica u Batajnici: Prvi pacijenti stižu posle 17h, Lončar: U bolnici će raditi 1.500 radika, svi lekari…

Blic 04.12.2020
U Batajnici je danas zvanično otvorena nova kovid bolnica, u koju će se prvi pacijenti ući posle 17h. Otvaranju bolnice prisistvuju ministar zdravlja Zlatibor Lončar i premijerka Ana Brnabić. Prema rečima ministra zdravlja, u bolnici u Batajnici… »

Lončar: U Batajnici 1.500 zdravstvenih radnika, u Kruševcu 900

Dnevnik 04.12.2020
BEOGRAD: Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da će u novoj kovid bolnici u Batajnici biti zaposleno 1.500 medicinskih radnika, dok će u kovid bolnici u Kruševcu, koja se gradi, raditi njih 900. Lončar je istako da neće u prvim danima… »

Otvorena najveća kovid bolnica u Batajnici

Vesti online 04.12.2020
U Batajnici je otvorena nova, najveća kovid bolnica, izgrađena za samo četiri meseca. Prvi pacijenti će u tu zdravstvenu ustanovu ući danas posle 17 sati. Otvaranju bolnice prisustvovali su premijerka Ana Brnabić, ministri Zlatibor Lončar i… »

Kurir u novoj kovid bolnici u Batajnici Brnabić: Istorijski dan, za 4 meseca urađeno što nije za 40 godina! Ovo je svemirski…

Kurir 04.12.2020
Iza sebe imam svemirski brod. Impresionirana sam ovim zdanjem i svim kapacitetima koje bolnica nudi, rekla je direktorka Adžić dodavši da je prijem prvih pacijenata danas od 17 časova U kovid bolnici Batajnica radiće 1.600 ljudi Odlično napreduju i… »

Brnabić u Batajnici: Ova bolnica je kao svemirski brod

Nova 04.12.2020
Premijeka Ana Brnabić je na otvaranju nove kovid bolnice u Batajnici rekla da je ovo istorijski dan, te da u poređenju sa najvećim brojem bolnica, ova u Batajnici zaista jeste svemirski brod. Ona je navela da će zdravstveni sistem iz korone izaći… »

Premijerka Brnabić poručila iz Batajnice: Za 4 meseca uradili smo što nismo mogli za 40 godina! (kurir televizija

Kurir 04.12.2020
BEOGRAD - Otvaranje nove kovid bolnice u Batajnici je istorijski dan za Srbiju, u svakom smislu, istakla je premijerka Ana Brnabić i poručila da će zemlja i zdravstveni sistem iz cele situacije sa korona virusom izaći jači. "Uradili smo za četiri… »

Brnabić: Veliki dan, bolnica stiže u pravom trenutku za Srbiju

Dnevnik 04.12.2020
BEOGRAD: Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da nova kovid bolnica u Batajnici, koja će danas biti otvorena, dolazi u pravom trenutku za Srbiju jer će rasteretiti zdravstveni sistem, pomoći zdravstvenim radnicima i spasiti živote. "Danas je… »

Kreće sa radom nova kovid bolnica u Batajnici Brnabić: Uradili smo za četiri meseca što nije urađeno za 40 godina (video)

Večernje novosti 04.12.2020
NOVA kovid bolnica u Batajnici otvara se danas, a otvaranju prisustvuje premijerka Srbije Ana Brnabić i ministar zdravlja Zlatibor Lončar. Premijerka Srbije Ana Brnabić istakla je na otvaranju značaj izgradnje kovid bolnice. - Uradili smo za četiri… »

Kovid bolnica u Batajnici posle podne prima prve pacijente

Radio 021 04.12.2020
Prvi pacijenti ući će u novu kovid bolnicu u beogradskom naselju Batajnica danas posle 17 časova, izjavila je direktorka te bolnice Tatjana Adžić Vukičević. Doktorka Adžić Vukičević je sinoć za RTS rekla da će u bolnici raditi iskusni… »

Sve je spremno: Evo kada sutra tačno prvi pacijenti stižu u kovid bolnicu u Batajnici

Večernje novosti 03.12.2020
PRVI pacijenti ući će u novu kovid bolnicu u Batajnici sutra posle 17 časova, rekla je direktorka te bolnice Tatjana Adžić Vukičević. Dr Adžić Vukičević je rekla da će u bolnici raditi iskusni specijalisti iz Kliničkog centra Srbije, najbolje… »

"Ovo je kao svemirski brod, timove čine specijalisti": Ovako izgleda nova kovid bolnica u Batajnici koja sutra počinje sa…

Blic 03.12.2020
Kovid bolnica u Batajnici, izgrađena u okviru vojnog kompleksa "Zemun-ekonomija", otvara se u petak, a u njoj će biti hospitalizovani pacijenti sa srednjeteškom i teškom kliničkom slikom. Sve veći broj obolelih na dnevnom nivou iziskuje dodatne… »

Kovid bolnica u Batajnici prima prve pacijente od 4. decembra

Danas 03.12.2020
Direktorka nove kovid bolnice u Batajnici Tatjana Adžić Vukičević izjavila je da se sutra u poslepodnevnim satima očekuje prijem prvih pacijenata i da će u tu kovid bolnicu biti primani pacijenti sa srednje teškom i teškom kliničkom slikom. Ona… »

Vesti dana »