Povezane vesti

Bajden: Vakcinisaću se javno kad Fauči kaže da je sigurno

Politika 04.12.2020
VAŠINGTON – Izabrani predsednik SAD Džo Bajden rekao je da je pozvao vodećeg američkog infektologa Entonija Faučija da nastavi da obavlja svoj posao i bude glavni medicinski savetnik u timu nove administracije za borbu protiv kovid-19. „Pitao sam… »

"Ja ću javno, kad Fauči kaže"

B92 04.12.2020
Vašington -- Izabrani predsednik SAD Džo Bajden rekao je da je pozvao vodećeg američkog infektologa Entonija Faučija da nastavi da obavlja svoj posao. On je Faučija pozvao i da bude glavni medicinski savetnik u timu nove administracije za borbu… »

Bajden: Vakcinisaću se javno kad Fauči kaže da je sigurno

RTV 04.12.2020
VAŠINGTON - Izabrani predsednik SAD Džo Bajden rekao je da je pozvao vodećeg američkog infektologa Entonija Faučija da nastavi da obavlja svoj posao i bude glavni medicinski savetnik u timu nove administracije za borbu protiv kovid-19. Bajden, koji… »

Bajden najavio obavezno nošenje maski u prevozu i federalnim ustanovama

Glas Amerike 04.12.2020
VAŠINGTON — Izabrani predsednik Amerike Džo Bajden najavio je da će, kada stupi na dužnost, narediti obavezno nošenje maski u federalnim institucijama i prevozu, a da će apelovati na Amerikance da nose maske prvih sto dana njegove administracije… »

Bajden pozvao Faučija da bude deo njegovog tima, pa otkrio kada će se vakcinisati

Blic 04.12.2020
Izabrani predsednik SAD Džo Bajden rekao je da je pozvao vodećeg američkog infektologa Entonija Faučija da nastavi da obavlja svoj posao i bude glavni medicinski savetnik u timu nove administracije za borbu protiv kovid-19. - Pitao sam ga da ostane na… »

Bajden pozvao Faučija da se pridruži njegovom timu

N1 Info 04.12.2020
Izabrani američki predsednik Džo Bajden pozvao je vodećeg američkog stručnjaka za zarazne bolesti Entonija Faučija da se pridruži njegovom timu za borbu protiv pandemije covida-19. Bajden je Faučija pozvao da ostane na mestu glavnog medicinskog… »

Bajden poručio: Vakcinisaću se javno kad Fauči kaže da je sigurno! Važno je objasniti američkim građanima da je vakcina…

Kurir 04.12.2020
Izabrani predsednik SAD Džo Bajden rekao je da je pozvao vodećeg američkog infektologa Entonija Faučija da nastavi da obavlja svoj posao i bude glavni medicinski savetnik u timu nove administracije za borbu protiv kovid-19. "Pitao sam ga da ostane na… »

Bajden potvrdio: Vakcinisaću se javno kad Fauči kaže da je sigurno

Večernje novosti 04.12.2020
IZABRANI predsednik SAD Džo Bajden rekao je da je pozvao vodećeg američkog infektologa Entonija Faučija da nastavi da obavlja svoj posao i bude glavni medicinski savetnik u timu nove administracije za borbu protiv kovid-19. - Pitao sam ga da ostane na… »

"Vakcinisaću se kad Fauči kaže da je sigurno": Bajden zamolio Amerikance da nose maske 100 dana

Blic 04.12.2020
Novoizabrani predsednik SAD Džo Bajden rekao je da je pozvao vodećeg američkog infektologa Entonija Faučija da nastavi da obavlja svoj posao i bude glavni medicinski savetnik u timu nove administracije za borbu protiv kovid-19. Bajden, koji sa novom… »

Vesti dana »