Повезане вести

Ердоган ће се вакцинисати за пример Турцима

Ердоган ће се вакцинисати за пример Турцима

Нова 04.12.2020
Турски председник Реџеп Тајип Ердоган поручио је данас да жели бити пример својим суграђанима и да ће примити вакцину против коронавируса уколико то буде потребно. Турска је наручила милион доза вакцине Фајзер и Бионтек али и 50… »
Европске земље праве планове за вакцинацију грађана

Европске земље праве планове за вакцинацију грађана

РТВ 04.12.2020
ЛОНДОН - Европске земље наручиле су вакцине против корона вируса различитих произвођача и у ишчекивању њихових испорука, праве стратегије о вакцинисању становништва како би оно што пре могло да почне. Становници Велике… »
„Није ми проблем да се вакцинишем“

„Није ми проблем да се вакцинишем“

Вести онлине 04.12.2020
Турски председник Реџеп Тајип Ердоган изјавио је данас да ће примити вакцину против коронавируса како би тако да пример грађанима. – Није ми проблем да се вакцинишем. Неопходно је учинити такав корак као пример другима – рекао… »
Фајзерова вакцина стигла у Британију

Фајзерова вакцина стигла у Британију

РТВ 04.12.2020
ЛОНДОН - Први контингент вакцине против корона вируса америчке компаније Фајзер и Бионтек стигао је у Велику Британију. Вакцине су однете у централно складиште на непознатој локацији одакле ће бити дистрибуиране болничким… »
Фајзерова вакцина стигла у Британију: Стигао први контигент, смештене су у складишту на непознатој локацији

Фајзерова вакцина стигла у Британију: Стигао први контигент, смештене су у складишту на непознатој локацији

Блиц 04.12.2020
Први контингент вакцине против корона вируса америчке компаније Фајзер и Бионтек стигао је у Велику Британију. Вакцине су однете у централно складиште на непознатој локацији одакле ће бити дистрибуиране болничким центрима за… »
Велика Британија прешла праг од 60.000 умрлих

Велика Британија прешла праг од 60.000 умрлих

Данас 03.12.2020
Велика Британија која је једна од највише погођених пандемијом корона вируса у Европи, данас је прешла праг од 60.000 умрлих од тог вируса, саопштило је Министарство здравља. Данас су од корона вируса умрле 414 особе тако да је… »

Вести дана »