Povezane vesti

Odloženo pripremno ročište u slučaju Olivera Ivanovića

Slobodna Evropa 04.12.2020
Pripremno ročište u slučaju ubistva lidera Građanske inicijative “Sloboda, demokratija, pravda” (GI SDP) Olivera Ivanovića koje je u petak (4. decembar) počelo ispred Osnovnog suda u Prištini, odloženo je za 11. decembar. Advokat odbrane Dejan… »

Prekinuto pripremno ročište u slučaju ubistva Olivera Ivanovića

N1 Info 04.12.2020
Novo pripremno ročište u slučaju ubistva Olivera Ivanovića prekinuto je danas iz proceduralnih razloga u vezi sa promenom branioca jednog od optuženih, piše portal KoSSev. Nastavak je zakazan za 11. decembar. Izvor: N1 Kako je preneo portal KoSSev… »

Odloženo treće suđenje za ubistvo Olivera Ivanovića; Advokat: Bez razloga

B92 04.12.2020
Priština -- Za danas zakazana ponovljena sednica za pripremni pretres u predmetu osumnjičenih za ubistvo Olivera Ivanovića, po trećoj optužnici, odloženo je. Novo ročište zakazano je za 11. decembar. Do odlaganja je došlo jer nova optužnica nije… »

Velike manjkavosti sudova lažne države: Odloženo ročište na suđenju za ubistvo Olivera Ivanovića

Večernje novosti 04.12.2020
U SPECIJALNOM odeljenju Osnovnog suda u Prištini danas je odloženo pripremno ročište u slučaju za ubistvo Olivera Ivanovića. Kako je obrazložio presedavajući sudskog veća Valjon Muftaj ročište je odloženo iz proceduralnih razloga, odnosno jer… »

Odloženo ročište za ubistvo Ivanovića; Advokat: Bez razloga se pomera suđenje, a ljudi dve godine u pritvoru

RTV 04.12.2020
PRIŠTINA - U osnovnom sudu u Prištini danas je za 11. decembar odloženo pripremno ročište u procesu protiv šestoro Srba optuženih za učešće u ubistvu lidera Građanske inicijative Olivera Ivanovića u januaru 2018. godine. Do odlaganja je došlo… »

Odloženo pripremno ročište u slučaju ubistva Olivera Ivanovića

RTS 04.12.2020
U Prištini je zbog proceduralnih razloga prekinuto pripremno ročište po novoj, trećoj, optužnici protiv osumnjičenih za ubistvo Olivera Ivanovića, a novo će biti održano 11. decembra. Sudija u procesu za rasvetljavanje ubistva Ivanovića četvrto… »

Pomereno ročište u slučaju ubistva Olivera Ivanovića za 11. decembar

Danas 04.12.2020
U Osnovnom sudu u Prištini jutros je počelo ponovljeno suđenje u slučaju ubistva Olivera Ivanovića, ali je već posle uvodnih reči sudija pomerio ročište za 11. decembar iz proceduralnih razloga. Na samom početku odmah je ukazano na to da… »

Ubistvo Olivera Ivanovića: Prekinuto pripremno ročište

Nova 04.12.2020
Novo pripremno ročište u slučaju ubistva Olivera Ivanovića prekinuto je danas iz proceduralnih razloga u vezi sa promenom branioca jednog od optuženih. Nastavak je zakazan za 11. decembar. Optuženi za ubistvo Olivera Ivanovića nisu dobili ni novu… »

Odloženo suđenje za ubistvo Ivanovića: Neozbiljnost prištinskog suda odugovlači proces

Večernje novosti 04.12.2020
PRED specijalnim odeljenjem osnovnog suda u Prištini danas je održano prvo ročište, po trećoj optužnici u slučaju ubistva Olivera Ivanovića. Iako je danas optuženima u ovom slučaju trebalo da se pročita nova optužnica koju je tužilaštvo… »

Danas novo pripremno ročište u slučaju ubistva Ivanovića

Nova 04.12.2020
Predsedavajući sudskog veća Posebnog odeljenja Osnovnog suda u Prištini sudija Valjon Kurtaj zakazao je za danas u 9.30 ponovljenu sednicu za pripremni pretres u predmetu osumnjičenih za ubistvo Olivera Ivanovića, po trećoj optužnici koje je… »

Vesti dana »