Povezane vesti
Bilo je jako teško, ali postala sam jača: Emina Jahović otkrila kako se bori sa problemima!
Mondo 04.12.2020
Iako će mnogi reći da izgleda savršeno, ni njen život nije savršen. Iako će mnogi reći da izgleda savršeno, ni njen život nije savršen. Pevačca Emina Jahović jedna je od najuspešijih domaćih pevačica, a godinama već živi na relaciji… »
"Bilo je jako teško, pamtiću taj period po ne baš lepim momentima": Emina ovorila dušu, tvrdi da je posle nedaća postala…
Blic 03.12.2020
Emina Jahović živi na relaciji Beograd-Istanbul, a kako za sebe voli da kaže, obožava da radi i u svakom poslu uživa. - Ja sam pravi generator, mašina. Volim da radim, nisam u stanju da ležim, lenčarim... Nisam takve prirode i kada ne radim… »
Vesti dana »
Velebit: Strateški dijalog pokazuje da SAD vide Srbiju kao pouzdanog partnera
Kurir pre 41 minutajoš 39 povezanih
Oni su izgleda imali sreće – kuće slavnih koje požar u Los Anđelesu nije progutao
RTS pre 46 minutajoš 25 povezanih
Jokić kao na igrici, niko mu ništa ne može: Pogledajte njegove najbolje poteze za novi tripl-dabl u NBA ligi
Mondo pre 2 satajoš 25 povezanih
Bajden kaže da je Putin u lošem položaju oko Ukrajine, posle uvođenja novih sankcija
Beta pre 3 satajoš 13 povezanih
Nova titula za hamada međedovića: Srbija ima još jednog tenisera u 100 najboljih na svetu!
Hot sport pre 1 satjoš 15 povezanih