Povezane vesti

Rukometašica Srbije zaražena, odložen meč protiv Holandije

Politika 04.12.2020
KOLDING – Večerašnja utakmica između rukometašica Srbije i Holandije na Evropskom prvenstvu, odložena je za sutra zbog pozitivnog testa na koronavirus u srpskom timu, saopštila je Evropska rukometna federacija (EHF). EHF je saopštila da će… »

Krpež Šlezak: Sedimo u sobama, čekamo i trudimo se da na sve gledamo pozitivno

B92 04.12.2020
Kapiten ženske rukometne reprezentacije Srbije Katarina Krpež Šlezak izjavila je da u ekipa prisutan optimizam uprkos problemima sa koronavirusom. "Sedimo u sobama, čekamo i trudimo se da na sve gledamo pozitivno. Imamo ceo dan utakmice na televiziji… »

I pored svih problema, srpske rukometašice nisu klonule duhom!

Sportske.net 04.12.2020
Kapiten ženske rukometne reprezentacije Srbije Katarina Krpež Šlezak izjavila je danas da je ekipa optimistična uprkos problemima sa korona virusom. "Sedimo u sobama, čekamo i trudimo se da na sve gledamo pozitivno. Imamo ceo dan utakmice na… »

Šlezak: Devojke odrađuju trening u sobi, ne smemo da izlazimo ni u hodnik

Sportski žurnal 04.12.2020
Nekoliko reprezentativki Srbije pozitivno je na korona virus, zbog čega je utakmica prvog kola Evropskog prvenstva u Danskoj protiv Holandije pomerena za subotu. Kapiten ženske rukometne reprezentacije Srbije Katarina Krpež Šlezak izjavila je danas da… »

Loše vesti iz Danske: Još jedna srpska rukometašica pozitivna na koronu, četiri u izolaciji

Vesti online 04.12.2020
Srpske rukometašice Kristina Graovac i Marija Agbaba bile su pozitivne na testiranju na korona virus, a do novog testiranja sutra ujutro kompletan tim biće u izolaciji, u svojim sobama, saopštio je Rukometni savez Srbije (RSS). – Po dolasku na… »

EP - Umesto na utakmici, Srpkinje u karantinu! Hoće li se sutra igrati?

Sportske.net 04.12.2020
Rukometni savez Srbije (RSS) saopštio je danas da su igračice Kristina Graovac i Marija Agbaba pozitivne na korona virus, uoči utakmice sa Holandijom na Evropskom prvenstvu u Danskoj. Kako se navodi na sajtu Saveza, u četvrtak po dolasku na aerodrom u… »

Sve gora situacija u rukometnoj reprezentaciji: Četiri igračice u karantinu, ostale izolovane u sobama

Večernje novosti 04.12.2020
NOVI slučaj korone u rkometnoj reprezentacij iSrbije na EP u Danskoj. Srpske rukometašice Kristina Graovac i Marija Agbaba bile su pozitivne na testiranju na korona virus, a do novog testiranja sutra ujutro kompletan tim biće u izolaciji, u svojim… »

Dve srpske rukometašice pozitivne na koronavirus

B92 04.12.2020
Rukometni savez Srbije (RSS) saopštio je danas da su igračice Kristina Graovac i Marija Agbaba pozitivne na koronavirus. Kako se navodi na sajtu Saveza, u četvrtak po dolasku na aerodrom u Bilund izvršeno je PCR testiranje, a sve igračice i članovi… »

RSS: Dva pozitivna testa, ceo tim u izolaciji

Dnevnik 04.12.2020
KOLDING. Srpske rukometašice Kristina Graovac i Marija Agbaba bile su pozitivne na testiranju na korona virus, a do novog testiranja sutra ujutro kompletan tim biće u izolaciji, u svojim sobama, saopštio je Rukometni savez Srbije (RSS). "Po dolasku na… »

Sve veći problemi rukometašica: Četiri devojke u izolaciji

Mozzart sport 04.12.2020
Nova testiranja u subotu. Nastavljaju se problemi za žensku rukometnu reprezentaciju Srbije. Prvi su se pojavili u utorak, kad je zbog bezbednosnih protokola odložen put u Dansku na dva dana, novi su nastali u četvrtak po dolasku u Bilund, pošto je… »

RSS: Dva pozitivna testa, ceo tim u izolaciji!

Sportski žurnal 04.12.2020
Kako se ističe, kompletan tim produžio je karantinski boravak u svojim sobama do narednog testiranja u petak u osam časova, dok su igračice u izolaciji Graovac i Milojević, takođe testirane oko podneva. Srpske rukometašice Kristina Graovac i Marija… »

Još jedna srpkinja pozitivna, nove loše vesti iz Danske: Loše vesti za naš tim samo stižu, a takmičenje još nije počelo

Mondo 04.12.2020
Ukupno su četiri igračice u izolaciji, objavljena imena pozitivnih. Ukupno su četiri igračice u izolaciji, objavljena imena pozitivnih Srpske rukometašice trebalo je danas da zaigraju na Evropskom prvenstvu u Danskoj, ali je meč odložen za sutra… »

Otkriveno još pozitivnih rukometašica u timu Srbije na EP: Koronom zaražene Graovac i Marija Agbaba, u izolaciji…

Blic sport 04.12.2020
trebalo je ovog petka uveče da započne takmičenje na Evropskom prvenstvu u Danskoj, ali je jutros stigla informacija da je posle testiranja koje je sprovedeno po dolasku na aerodrom u Dansku, . Sve rukometašice su ovog petka ujutru ponovo bile… »

Dve rukometašice Srbije imaju koronu, ceo tim izolovan

Nova 04.12.2020
Rukometni savez Srbije saopštio je da su igračice Kristina Graovac i Marija Agbaba pozitivne na koronavirus uoči utakmice sa Holandijom na Evropskom prvenstvu u Danskoj. Kako se navodi, po dolasku na aerodrom u Bilund izvršeno je PCR testiranje, a sve… »

Srbija u problemu na Evropskom prvenstvu - umesto na teren, svi u sobu: Odložena prva utakmica reprezentacije!

Mondo 04.12.2020
Jedna od reprezentativki Srbije je pozitivna na koronu. Jedna od reprezentativki Srbije je pozitivna na koronu. Reprezentacija Srbije neće danas zaigrati na Evropskom prvenstvu u rukometu! Razlog - pozitivan test na korona virus kod jedne reprezentativke… »

Korona u srpskom timu, odložen meč protiv Holandije

N1 Info 04.12.2020
Rukometna reprezentacija Srbije neće u petak početi takmičenje na Evropskom prvenstvu, pošto je na testiranju na koronavirus po dolasku u Dansku jedan rezultat bio pozitivan. Meč protiv Holandije odložen je za subotu. Evropska rukometna federacija… »

Koronavirus u srpskom timu – odložen meč Srbije na startu EP

Vesti online 04.12.2020
Iako je za petak od 20:30h bio planiran start ženske rukometne reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu u Danskoj, to se ove večeri neće desiti. Naime, prema informacijama iz Skandinavije, utakmica 1. kola grupe C između Srbije i Holandije je… »

Šok u Danskoj, ovoga su se svi bojali: Odložen meč Srbije na startu Evropskog prvenstva

Večernje novosti 04.12.2020
VEČERAŠNjA utakmica između rukometašica Srbije i Holandije na Evropskom prvenstvu, odložena je za sutra zbog pozitivnog testa na korona virus u srpskom timu, saopštila je Evropska rukometna federacija (EHF). EHF je saopštila da će utakmica prvog… »

Korona među srpskim rukometašicama: Sa Holanđankama u subotu

Mozzart sport 04.12.2020
Prethodno će ceo tim biti još jednom podvrgnut testu. Nevolje za rukometašice Srbije. U danu kad je trebalo da odigraju prvu utakmicu na Prvenstvu Evrope saznale su da se virus korona uvukao u tim. Prema saopštenju Evropske rukometne federacije, jedna… »

Rukometašica Srbije pozitivna, meč protiv Holandije odložen za sutra

Sportski žurnal 04.12.2020
Večerašnja utakmica između rukometašica Srbije i Holandije na Evropskom prvenstvu, odložena je za sutra zbog pozitivnog testa na korona virus u srpskom timu, saopštila je Evropska rukometna federacija (EHF). EHF je saopštila da će utakmica prvog… »

Odložen meč evropskog prvenstva! Na testiranju naše kraljice imale jedan pozitivan nalaz, poznato i kada će odigrati derbi…

Blic sport 04.12.2020
Evropska rukometna Federacija saopštila je da će utakmica prvog kola Grupe C između selekcija Srbije i Holandije biti odložena za subotu, peti decembar (20.30 časova) 24 sata kasnije u odnosu na prvobitni termin. Razlog je pozitivan test kod jedne… »

Rukometašica Srbije pozitivna, odložena utakmica protiv Holandije

Danas 04.12.2020
Utakmica između rukometašica Srbije i Holandije na Evropskom prvenstvu, koja je trebalo da se igra danas, odložena je za subotu, saopštila je Evropska rukometna federacija. Razlog odlaganja je, kako se navodi, pozitivan test na korona virus kod jedne… »

Rukometašica Srbije pozitivna na koronu, meč protiv Holandije odložen

Radio 021 04.12.2020
Večerašnja utakmica između rukometašica Srbije i Holandije na Evropskom prvenstvu odložena je za sutra zbog pozitivnog testa na korona virus u srpskom timu, saopštila je Evropska rukometna federacija (EHF). EHF je saopštio da će utakmica prvog… »

Rukometašica Srbije pozitivna, odložen meč protiv Holandije

Dnevnik 04.12.2020
KOLDING: Večerašnja utakmica između rukometašica Srbije i Holandije na Evropskom prvenstvu, odložena je za sutra zbog pozitivnog testa na korona virus u srpskom timu, saopštila je Evropska rukometna federacija (EHF). EHF je saopštila da će… »

Nije dobro, odložena prva utakmica, pojavio se virus u kod reprezentativki Srbije!

Sportske.net 04.12.2020
Loša vest. Reprezentacija Srbije je večeras trebalo da igra utakmicu protiv Holandije na otvaranju Evropskog prvenstva, ali se to neće desiti. "Evropska rukometna Federacija saopštila je da će utakmica prvog kola Grupe C između selekcija Srbije i… »

Koronavirus u srpskom timu – odložen meč Srbije na startu EP

B92 04.12.2020
Iako je za petak od 20:30h bio planiran start ženske rukometne reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu u Danskoj, to se ove večeri neće desiti. Naime, prema informacijama iz Skandinavije, utakmica 1. kola grupe C između Srbije i Holandije je… »

Rukometašica Srbije ima koronu, odložen 1. meč na EP

Nova 04.12.2020
Evropska rukometna Federacija saopštila je da će utakmica prvog kola Grupe C između selekcija Srbije i Holandije biti odložena za subotu, 5. decembra (20.30). Razlog je pozitivan test kod jedne igračice naše reprezentacije na inicijalnom testiranju… »

Vesti dana »