Повезане вести

Брнабић: Поносна сам на своју странку

Брнабић: Поносна сам на своју странку

Политика 04.12.2020
Премијерка Ана Брнабић истакла је данас да је поносна на своју странку, јер СНС, за разлику од других, не дозвољава поделу међу људима, медијима, а и зна да се извини за своје грешке. Брнабић је, након отварања болнице у… »
НВО и медијске организације осудиле говор мржње према новинарима Н1 и Нове С

НВО и медијске организације осудиле говор мржње према новинарима Н1 и Нове С

Н1 Инфо 04.12.2020
Велики број организација цивилног друштва и представника медија оштро је осудио говор мржње уперен према телевизији Н1 и Нова С од стране народних посланика, на седници Народне скупштине Републике Србије у среду, 2. децембра… »
Парламент претворен у Пинк Задругу на РТС-у

Парламент претворен у Пинк Задругу на РТС-у

Данас 04.12.2020
Посланици реториком из деведесетих напали глумца Драгана Бјелогрлића и медије У недостатку представника опозиције, посланици владајуће странке у Скупштини Србије почели су да се свађају са замишљеним противницима – уметницима… »
Брнабић о нападима посланика СНС на медије: Погрешили су, млади су, научиће

Слободна Европа 04.12.2020
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је у петак (4. децембар) да сматра да су посланици Српске напредне странке (СНС) погрешили када су таргетирали медије током обраћања у Скупштини Србије и додала је да су они млади и да ће… »
Брнабић о вређању новинара Н1 и Нове С: Посланици СНС погрешили, некоректно

Брнабић о вређању новинара Н1 и Нове С: Посланици СНС погрешили, некоректно

Н1 Инфо 04.12.2020
Председница Владе Србије Ана Брнабић је оценила да су посланици Српске напредне странке (СНС), који су вређали новинаре Н1 и Нова С у Скупштини Србије, погрешили и додала да се председник напредњака Александар Вучић у четвртак… »
Ко је Биљана Пантић Пиља, посланица СНС која је оплела по независним телевизијама

Ко је Биљана Пантић Пиља, посланица СНС која је оплела по независним телевизијама

Данас 04.12.2020
Жал за Милошевићевим деведесетим Потврду изреке да се „Историја први пут догађа као трагедија, а други пут као фарса“ доживљавамо готово сваки пут када се окупе народни посланици у Народној скупштини Републике Србије у доба… »
Гости Н1: Премијеркино објашњење игроказ, аутократе се преписују међусобно

Гости Н1: Премијеркино објашњење игроказ, аутократе се преписују међусобно

Н1 Инфо 04.12.2020
Објашњење премијерке Србије Ане Брнабић о "погрешном" понашању посланика СНС на седници парламента, када су новинари Н1 и Нова С проглашени за "државне непријатеље", новинар Вукашин Обрадовић назива лицемерним. "Очигледно да… »
Премијерка Брнабић: Поносна сам на своју странку, ми улажемо у младе који су наша будућност!

Премијерка Брнабић: Поносна сам на своју странку, ми улажемо у младе који су наша будућност!

Србија данас 04.12.2020
Премијерка Ана Брнабић истакла је да је поносна на своју странку, јер СНС, за разлику од других, не дозвољава поделу међу људима, медијима, а и зна да се извини за своје грешке. Ана Брнабић је, након отварања болнице у… »

Данас 04.12.2020
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је данас да сматра да су посланици Српске напредне странке (СНС) погрешили када су таргетирали медије током обраћања у Скупштини Србије и додала је да су они млади и да ће разговарати с… »
Брнабић о вређању новинара: Вучић се извинио, поносна сам

Брнабић о вређању новинара: Вучић се извинио, поносна сам

Нова 04.12.2020
Премијерка Ана Брнабић данас је изјавила после отварања болнице у Батајници да се председник Србије Александар Вучић јуче извинио због навода посланика који су за ТВ Н1 и Нову С рекли да су антисрпски медији, домаћи издајници… »

Вести дана »