Повезане вести

"Био сам на корак до смрти, лауш ме је бодрио": Ирфан Менсур у болници водио тешку борбу са короном, а амајлију коју је добио…

"Био сам на корак до смрти, лауш ме је бодрио": Ирфан Менсур у болници водио тешку борбу са короном, а амајлију коју је добио…

Блиц 04.12.2020
Глумац Ирфан Менсур (68) недељама се борио са корона вирусом, а како каже највећа подршка био му је колега Жарко Лаушевић (60). Два глумца су лежала у суседним апартманима КБЦ Бежанијска коса и свакодневно су се виђала и… »
Био сам близу смрти, лауш и ја смо се бодрили: Ирфану је поклон који је добио од Жарка сада амајлија!

Био сам близу смрти, лауш и ја смо се бодрили: Ирфану је поклон који је добио од Жарка сада амајлија!

Мондо 04.12.2020
Глумци су заједно били у болници док су се борили са корона вирусом. Глумци су заједно били у болници док су се борили са корона вирусом. Глумачки великани Ирфан Менсур (68) и Жарко Лаушевић (60) успешно су се изборили са корона… »
Био сам на корак до смрти, Лауш ме је спасао! Ирфан Менсур је 15 дана био на кисеонику, а онда му је Жарко поклонио ову…

Био сам на корак до смрти, Лауш ме је спасао! Ирфан Менсур је 15 дана био на кисеонику, а онда му је Жарко поклонио ову…

Курир 04.12.2020
Када су ме ставили на кисеоник, мислио сам да је то крај. Лауш ми је на растанку поклонио шољу за кафу са нацртаним смајлијем и то је сада моја амајлија, чуваћу је док сам жив, прича Ирфан Менсур за медије. Ирфан Менсур (68)… »

Вести дана »