Повезане вести
Сузана Перић, након борбе са короном открила језиве детаље лечења, али признала и на којој планини се опоравила
Вести онлине 04.12.2020
Наша најуспешнија модна креаторка, Сузана Перић, недавно је била заражена корона вирусом, са којим се борила више од две недеље. У исто време, вирусом се заразила и њена ћерка Тифани (15). Сузана Перић је данас, гостујући у… »
Весна Чипчић о борби са короном: Сама сам себи давала ињекције, али нисам дозволила да паднем у депресију!
Мондо 04.12.2020
"Јако је важно писхичко стање док сте болесни и када сазнате да имате корону", поручила је. "Јако је важно писхичко стање док сте болесни и када сазнате да имате корону", поручила је. И глумица Весна Чипчић је, заједно са… »
Милица Милша прошла кроз пакао због вируса, открила све детаље лечења супруга Жарка!
Вести онлине 04.12.2020
Када је сазнала крајем новембра да је позитивна на вирус корона, као и њен супруг Жарко Јокановић, јунакиња серије „Игра судбине“, Милица Милша, отишла је у изолацију, а месец дана трајала је њена борба за оздрављење. –… »
"Сама себи сам давала ињекције,: нисам дозволила да паднем у депресију" Глумица Весна Чипчић прележала корону, па испричала…
Блиц 04.12.2020
Глумица Весна Чипчић недавно је била заражена корона вирусом, а сада је испричала како је изгледала њена борба. Весна је открила да је вирусом била заражена и њена ћерка Ања Алач, такође глумица. – Добро сам, боље је, много… »
Вести дана »

Благојевић: Можда нам је фалило више храбрости, сад имамо сазнање да можемо
Спортски журнал пре 28 минутајош 86 повезаних

Језив детаљ са 177. Вечитог дербија: Црвена звезда остала без важног играча за Селтик - повредио се?
Курир пре 9 минутајош 68 повезаних

Извучени добитиници електричног аутомобила и дуплекса у игри "Узми рачун и победи"
РТВ пре 4 сатијош 25 повезаних

Сајбер напад паралисао аеродром: Чак 50 одсто сутрашњих летова отказано у Бриселу
Телеграф пре 3 сатајош 34 повезане

Звезда головима Елшника и Радоњића славила у Хумској (фото, видео)
Спортски журнал пре 1 сатјош 62 повезане