Повезане вести

Сузана Перић, након борбе са короном открила језиве детаље лечења, али признала и на којој планини се опоравила

Сузана Перић, након борбе са короном открила језиве детаље лечења, али признала и на којој планини се опоравила

Вести онлине 04.12.2020
Наша најуспешнија модна креаторка, Сузана Перић, недавно је била заражена корона вирусом, са којим се борила више од две недеље. У исто време, вирусом се заразила и њена ћерка Тифани (15). Сузана Перић је данас, гостујући у… »
Весна Чипчић о борби са короном: Сама сам себи давала ињекције, али нисам дозволила да паднем у депресију!

Весна Чипчић о борби са короном: Сама сам себи давала ињекције, али нисам дозволила да паднем у депресију!

Мондо 04.12.2020
"Јако је важно писхичко стање док сте болесни и када сазнате да имате корону", поручила је. "Јако је важно писхичко стање док сте болесни и када сазнате да имате корону", поручила је. И глумица Весна Чипчић је, заједно са… »
Милица Милша прошла кроз пакао због вируса, открила све детаље лечења супруга Жарка!

Милица Милша прошла кроз пакао због вируса, открила све детаље лечења супруга Жарка!

Вести онлине 04.12.2020
Када је сазнала крајем новембра да је позитивна на вирус корона, као и њен супруг Жарко Јокановић, јунакиња серије „Игра судбине“, Милица Милша, отишла је у изолацију, а месец дана трајала је њена борба за оздрављење. –… »
"Сама себи сам давала ињекције,: нисам дозволила да паднем у депресију" Глумица Весна Чипчић прележала корону, па испричала…

"Сама себи сам давала ињекције,: нисам дозволила да паднем у депресију" Глумица Весна Чипчић прележала корону, па испричала…

Блиц 04.12.2020
Глумица Весна Чипчић недавно је била заражена корона вирусом, а сада је испричала како је изгледала њена борба. Весна је открила да је вирусом била заражена и њена ћерка Ања Алач, такође глумица. – Добро сам, боље је, много… »

Вести дана »