Povezane vesti
Suzana Perić, nakon borbe sa koronom otkrila jezive detalje lečenja, ali priznala i na kojoj planini se oporavila
Vesti online 04.12.2020
Naša najuspešnija modna kreatorka, Suzana Perić, nedavno je bila zaražena korona virusom, sa kojim se borila više od dve nedelje. U isto vreme, virusom se zarazila i njena ćerka Tifani (15). Suzana Perić je danas, gostujući u jutarnjem programu na… »
Vesna Čipčić o borbi sa koronom: Sama sam sebi davala injekcije, ali nisam dozvolila da padnem u depresiju!
Mondo 04.12.2020
"Jako je važno pishičko stanje dok ste bolesni i kada saznate da imate koronu", poručila je. "Jako je važno pishičko stanje dok ste bolesni i kada saznate da imate koronu", poručila je. I glumica Vesna Čipčić je, zajedno sa ćerkom Anjom Alač… »
Milica Milša prošla kroz pakao zbog virusa, otkrila sve detalje lečenja supruga Žarka!
Vesti online 04.12.2020
Kada je saznala krajem novembra da je pozitivna na virus korona, kao i njen suprug Žarko Jokanović, junakinja serije „Igra sudbine“, Milica Milša, otišla je u izolaciju, a mesec dana trajala je njena borba za ozdravljenje. – Osećam se bolje… »
"Sama sebi sam davala injekcije,: nisam dozvolila da padnem u depresiju" Glumica Vesna Čipčić preležala koronu, pa…
Blic 04.12.2020
Glumica Vesna Čipčić nedavno je bila zaražena korona virusom, a sada je ispričala kako je izgledala njena borba. Vesna je otkrila da je virusom bila zaražena i njena ćerka Anja Alač, takođe glumica. – Dobro sam, bolje je, mnogo bolje nego što… »
Vesti dana »
Milica Veličković ušla u "Elitu", Terza prebledeo kad ju je ugledao na vratima: Nastao muk za crnim stolom, glas joj drhti, a tek da vidite Sofijinu reakciju
Blic pre 22 minutajoš 6 povezanih
"Dođu nekad teški dani, ali sve će doći na svoje mesto": Vučević uputio emotivnu poruku sinu Danilu (foto)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Zaštićenu vrstu ptica držao u zatočeništvu: Uhapšen muškarac iz Prokuplja zbog zlostavljanja životinja
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Tramp zahteva hitno oslobađanje talaca Hamasa i preti užasnom cenom u protivnom
Danas pre 2 satajoš 1 povezana