Povezane vesti
Koalicija „Niš, moj grad“: Gradsk vlast da služi građanima, a ne investitorima
Jugmedia 04.12.2020
Odbornici opozicione koalicija “Niš, moj grad” u Skupštini grada Niša ocenili su optužili su dana loklane vlasti da ne rade u interesu građana već investitora, a u prlog svojim tvrdnjama naveli seči kedrova na Bulevaru Nemanjića usred pandemije korona… »
Koalicija „Niš, moj grad“: Gradska vlast da služi građanima, a ne investitorima
Niške vesti 04.12.2020
„Podržavamo sve inesticije u Nišu, pa i izgradnju kružnog toka na uglu ulica Blagoja Parovića i Branka Кrsmanovića, ali problem je u tome što se kružni tok gradi u funkciji investitora, a ranije smo kružne tokove gradili u funkciji bolje organizacije… »
Kolicija “Niš, moj grad”: Seča kedrova i kružni tok zbog investitora, a ne zbog građana
Južne vesti 04.12.2020
Lokalna vlast je u funkciji investitora, a ne građana, zaključak je odbornika Koalicije “Niš, moj grad”. Kao razlog za takve tvrdnje navode nedavnu seču kedrova, ali i izgradnju kružnog toka kod budućeg “Delta planet” tržnog centra, što opozicioni… »
Vesti dana »

Postigao het-trik u Evropi i preko noći postao miljenik Grobara: Napadač Partizana zablistao na svoj rođendan!
Telegraf pre 3 minutajoš 13 povezanih

Stupaju na snagu Trampove carine: Daleko od obećanih 90 trgovinskih sporazuma
Forbes pre 23 minutajoš 5 povezanih

Spasioci i dalje izvlače tela iz ruševina, među 26 poginulih i 3 dece: Stravične slike ruskog napada na Kijev
Telegraf pre 8 minutajoš 8 povezanih

Protesti širom Srbije: Greta Tunberg u Beogradu, napravljen „Đacilend“ u Novom Pazaru (FOTO, VIDEO)
Danas pre 5 satijoš 6 povezanih