Povezane vesti
Koalicija „Niš, moj grad“: Gradsk vlast da služi građanima, a ne investitorima
Jugmedia 04.12.2020
Odbornici opozicione koalicija “Niš, moj grad” u Skupštini grada Niša ocenili su optužili su dana loklane vlasti da ne rade u interesu građana već investitora, a u prlog svojim tvrdnjama naveli seči kedrova na Bulevaru Nemanjića usred pandemije korona… »
Koalicija „Niš, moj grad“: Gradska vlast da služi građanima, a ne investitorima
Niške vesti 04.12.2020
„Podržavamo sve inesticije u Nišu, pa i izgradnju kružnog toka na uglu ulica Blagoja Parovića i Branka Кrsmanovića, ali problem je u tome što se kružni tok gradi u funkciji investitora, a ranije smo kružne tokove gradili u funkciji bolje organizacije… »
Kolicija “Niš, moj grad”: Seča kedrova i kružni tok zbog investitora, a ne zbog građana
Južne vesti 04.12.2020
Lokalna vlast je u funkciji investitora, a ne građana, zaključak je odbornika Koalicije “Niš, moj grad”. Kao razlog za takve tvrdnje navode nedavnu seču kedrova, ali i izgradnju kružnog toka kod budućeg “Delta planet” tržnog centra, što opozicioni… »
Vesti dana »
Advokat: Aleksandar Radić na slobodi, tužilaštvo nije tražilo pritvor
N1 Info pre 1 satjoš 57 povezanih
Vojni analitičar: Istina o korišćenju soničnog oružja 15. marta otkriće se nakon promene vlasti
Radio sto plus pre 24 satajoš 52 povezane
Alvarezova poruka sa Mundijala koju je Barsa jedva čekala!
Sportske.net pre 39 minutajoš 61 povezana
CINS: Milionski poslovi za EXPO firmama osuđenika za ubistvo Arkana, vođa Zemunskog klana i ljudima bliskim vrhu vlasti
Nova ekonomija pre 24 satajoš 11 povezanih