Povezane vesti

Čestitke za izbor nove Vlade Crne Gore

Danas 04.12.2020
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas čestitku novoizabranom predsedniku Vlade Crne Gore Zdravku Krivokapiću. “U ime građana Republike Srbije i u svoje ime želim Vam da sa uspehom obavljate odgovornu dužnost predsednika… »

Vučić čestitao Krivokapiću izbor za predsednika Vlade Crne Gore

RTS 04.12.2020
Predsednik Aleksandar Vučić čestitao je novom premijeru Crne Gore Zdravku Krivokapiću izbor na tu funkciju. "U ime građana Republike Srbije i svoje ime, želim Vam da sa uspehom obavljate odgovornu dužnost predsednika Vlade Crne Gore. Nadam se da… »

Vuk Jeremić čestitao Zdravku Krivokapiću: Da odnosi Srbije i Crne Gore ponovo budu kakvi su istorijski uvek i bili

Glas Šumadije 04.12.2020
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić čestitao je danas Zdravku Krivokapiću izbor za predsednika Vlade Crne Gore i poželeo mu uspeh u obavljanju te odgovorne funkcije. Siguran sam da ćete, zajedno sa svojim saradnicima, dati veliki doprinos da… »

Vučić čestitao Krivokapiću: Predsednik Srbije uputio posebnu poruku novom premijeru Crne Gore

Blic 04.12.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, čestitao je novom premijeru Crne Gore Zdravku Krivokapiću izbor na tu funkciju. On je, u ime građana Republike Srbije poželeo da sa uspehom obavlja dužnost predsednika Vlade Crne Gore i da će on i njegova Vlada… »

Vučić čestitao Krivokapiću

Vesti online 04.12.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je novom premijeru Crne Gore Zdravku Krivokapiću izbor na tu funkciju. – U ime građana Republike Srbije i svoje ime, želim Vam da sa uspehom obavljate odgovornu dužnost predsednika Vlade Crne Gore… »

Vučić čestitao Krivokapiću: Želim Vam uspeh i nadam se da će Vlada Crne Gore doprineti miru i stabilnosti u regionu

Kurir 04.12.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Zdravku Krivokapiću na formiranju nove Vlade Crne Gore. "U ime građana Republike Srbije i svoje ime želim Vam da sa uspehom obavljate odgovornu dužnost predsednika Vlade Crne Gore. Nadam se da ćete Vi… »

Aleksandar Vučić čestitao Krivokapiću na novoj vladi

Nova 04.12.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Zdravku Krivokapiću na novoizabranoj vladi i poželeo mu puno uspeha u obavljanju dužnosti predsednika Vlade Crne Gore. Aleksandar Vučić je na svom Tviter profilu napisao da u svoje ime i ime građana… »

Vučić čestitao novom premijeru Crne Gore: "Nadam se da ćete doprineti miru i stabilnosti u regionu"

Mondo 04.12.2020
Danas je u Crnoj Gori izglasana nova Vlada. Danas je u Crnoj Gori izglasana nova Vlada Narodna Skupština Crne Gore danas je izglasala Vladu koju je predložio sada već predsednik Vlade Zdravko Krivokapić. Tim povodom, oglasio se i predsednik Srbije… »

Vučić čestitao Krivokapiću: Predsednik Srbije premijeru Crne Gore uputio posebnu poruku

Večernje novosti 04.12.2020
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić, čestitao je predsedniku Vlade Crne Gore Zdravku Krivokapiću. On je, u ime građana Republike Srbije poželeo da sa uspehom obavlja dužnost predsednika Vlade Crne Gore i da će on i njegova Vlada svojim radom… »

Predsednik Srbije čestitao Krivokapiću: Vučić crnogorskom premijeru uputio posebnu poruku

Srbija danas 04.12.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, čestitao je Zdravku Krivokapiću. On je, u ime građana Republike Srbije poželeo da sa uspehom obavlja dužnost predsednika Vlade Crne Gore i da će on i njegova Vlada svojim radom doprineti miru i stabilnosti u… »

Vesti dana »