Повезане вести

Борис Тадић објавио на Твитеру да је позитиван на корона вирус

Борис Тадић објавио на Твитеру да је позитиван на корона вирус

Данас 05.12.2020
Председник Социјалдемократске странке Борис Тадић објавио је на друштвеним мрежама да је позитиван на корона вирус. „Вечерас сам добио резултате теста који показују да сам позитиван на корона вирус. И овим путем о томе… »
Борис Тадић позитиван на корона вирус

Прва 05.12.2020
Председник Социјалдемократске странке и бивши прдседник Србије Борис Тадић позитиван је на корона вирус. Вест о свом здравственом стању објавио је на Твитеру. "Вечерас сам добио резултате теста који показују да сам позитиван на… »

Слободна Европа 05.12.2020
Борис Тадић, лидер Социјалдемократске странке и бивши председник Србије објавио је да је позитиван на корона вирус. Пратите БЛОГ УЖИВО о корона вирусу "И овим путем о томе обавештавам све са којима сам био у посредном или… »
Борис Тадић објавио да је позитиван на коронавирус: „Чувајте себе и друге”

Борис Тадић објавио да је позитиван на коронавирус: „Чувајте себе и друге”

Глас Западне Србије 05.12.2020
Председник Социјалдемократске странке Борис Тадић објавио је на Твитеру да је позитиван на коронавирус. „Вечерас сам добио резултате теста који показују да сам позитиван на коронавирус. И овим путем о томе обавештавам све са… »
Борис Тадић позитиван на вирус корона: Упутио поруку свима са којима је био у контакту

Борис Тадић позитиван на вирус корона: Упутио поруку свима са којима је био у контакту

Правда 05.12.2020
Бивши председник Србије и председник опозиционе Социјалдемократске странке Борис Тадић позитиван је на вирус корона. Тадић је то објавио на Твитеру, а све са којима је био у контакту позвао је да предузму потребне кораке. Он је… »
Борис Тадић позитиван на коронавирус

Борис Тадић позитиван на коронавирус

Нова 05.12.2020
Председник Социјалдемократске странке Борис Тадић, позитиван је на коронавирус. “Вечерас сам добио резултате теста који показују да сам позитиван на корона вирус. И овим путем о томе обавештавам све са којима сам био у посредном… »
Борис Тадић заражен корона вирусом

Борис Тадић заражен корона вирусом

Србија данас 05.12.2020
Бивши председник Србије потврдио је ову вест путем свог Твитера. Борис Тадић је написао како је добио тест са позитивним резултатом. Вечерас сам добио резултате теста који показују да сам позитиван на корона вирус. И овим путем о… »

Вести дана »