Povezane vesti

Boris Tadić pozitivan na korona virus

RTV 05.12.2020
BEOGRAD - Predsednik Socijaldemokratske stranke i bivši predsednik Srbije Boris Tadić objavio da je pozitivan na korona virus, ali da se oseća dobro, da je dobio adekvatnu terapiju, a zahvalio je i osoblju bolnice "Dr Dragiša Mišović". "Hvala vam… »

Boris Tadić objavio na Tviteru da je pozitivan na korona virus

Danas 05.12.2020
Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić objavio je na društvenim mrežama da je pozitivan na korona virus. „Večeras sam dobio rezultate testa koji pokazuju da sam pozitivan na korona virus. I ovim putem o tome obaveštavam sve sa kojima sam… »

Boris Tadić pozitivan na korona virus

Prva 05.12.2020
Predsednik Socijaldemokratske stranke i bivši prdsednik Srbije Boris Tadić pozitivan je na korona virus. Vest o svom zdravstvenom stanju objavio je na Tviteru. "Večeras sam dobio rezultate testa koji pokazuju da sam pozitivan na korona virus. I ovim… »

Boris Tadić pozitivan na korona virus

Slobodna Evropa 05.12.2020
Boris Tadić, lider Socijaldemokratske stranke i bivši predsednik Srbije objavio je da je pozitivan na korona virus. Pratite BLOG UŽIVO o korona virusu "I ovim putem o tome obaveštavam sve sa kojima sam bio u posrednom ili neposrednom kontaktu"… »

Boris Tadić pozitivan na koronavirus

B92 05.12.2020
Predsednik Socijaldemokratske stranke i bivši prdsednik Srbije Boris Tadić objavio je da je pozitivan na koronavirus. "Sinoć sam dobio rezultate testa koji pokazuju da sam pozitivan na korona virus. I ovim putem o tome obaveštavam sve sa kojima sam… »

Boris Tadić objavio da je pozitivan na koronavirus: „Čuvajte sebe i druge”

Glas Zapadne Srbije 05.12.2020
Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić objavio je na Tviteru da je pozitivan na koronavirus. „Večeras sam dobio rezultate testa koji pokazuju da sam pozitivan na koronavirus. I ovim putem o tome obaveštavam sve sa kojima sam bio u… »

Boris Tadić pozitivan na virus korona: Uputio poruku svima sa kojima je bio u kontaktu

Pravda 05.12.2020
Bivši predsednik Srbije i predsednik opozicione Socijaldemokratske stranke Boris Tadić pozitivan je na virus korona. Tadić je to objavio na Tviteru, a sve sa kojima je bio u kontaktu pozvao je da preduzmu potrebne korake. On je pozvao i na poštovanje… »

Boris Tadić pozitivan na koronu

Radio 021 05.12.2020
Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić pozitivan je na korona virus. On je tu informaciju objavio na Tviteru. "Dobio sam rezultate testa koji pokazuju da sam pozitivan na korona virus. I ovim putem o tome obaveštavam sve sa kojima sam bio u… »

Tadić pozitivan na koronu: Stigli mu rezultati testa, poslao upozorenje kontaktima

Mondo 05.12.2020
Predsednik Socijaldemokratske stranke i bivši predsednik Srbije Boris Tadić na Twitteru je objavio da je pozitivan na korona virus. Predsednik Socijaldemokratske stranke i bivši predsednik Srbije Boris Tadić na Twitteru je objavio da je pozitivan na… »

Boris Tadić pozitivan na koronu: "Poštujte sve mere zaštite i čuvajte sebe i druge"

Blic 05.12.2020
Predsednik Socijaldemokratske stranke i bivši predsednik Srbije Boris Tadić saopštio je večeras da je pozitivan na korona virus. On je ovu vest podelio sa korisnicima na društvenoj mreži Tviter. Tadić je obavestio sve sa kojima je bio u kontaktu da… »

Boris Tadić pozitivan na koronavirus

Nova 05.12.2020
Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić, pozitivan je na koronavirus. “Večeras sam dobio rezultate testa koji pokazuju da sam pozitivan na korona virus. I ovim putem o tome obaveštavam sve sa kojima sam bio u posrednom ili neposrednom… »

Boris Tadić pozitivan na koronu: Večeras dobio rezultate testa, upozorava sve sa kojima je bio u konktaktu

Kurir 05.12.2020
Predsednik Socijaldemokratske stranke i nekadašni predsednik Srbije Boris Tadić večeras je na Tviteru obavestio da je pozitivan na koronavirus. On je ovim putem istovremeno i obavestio sve sa kojima je bio u kontaktu da preduzmu potrebne korake, a… »

Dobio Večeras test: Boris Tadić ima koronu

Večernje novosti 05.12.2020
PREDSEDNIK Socijaldemokratske stranke i bivši predsednik Srbije pozitivan je na virus korona. Ovu vest on je potvrdio na Tviteru. Boris Tadić je napisao kako je večeras (u petak) dobio test sa pozitivnim rezultatom. - Večeras sam dobio rezultate testa… »

Boris Tadić zaražen korona virusom

Srbija danas 05.12.2020
Bivši predsednik Srbije potvrdio je ovu vest putem svog Tvitera. Boris Tadić je napisao kako je dobio test sa pozitivnim rezultatom. Večeras sam dobio rezultate testa koji pokazuju da sam pozitivan na korona virus. I ovim putem o tome obaveštavam sve… »

Vesti dana »