Povezane vesti
"Gubila sam kosu, terapiju ću piti doživotno": Sanja Vučić otkrila sa čime se bori nakon što je njen bivši to izneo u javnost…
Blic 05.12.2020
Bivši dečko Sanje Vučić, Nikola Đorđević, na imanju u Šimanovcima je pričao o neizlečivoj bolesti koju ona ima, te je pevačica otkrila sa čime se suočava. "Ja ne krijem da imam hašimoto, to je hronično oboljenje štitne žlezde zbog nepravilnog rada imunog… »
Gubila sam kosu, imala oscilacije u težini, terapiju ću piti doživotno: Sanja Vučić priznala s čim se bori, bivši dečko ju je…
Kurir 05.12.2020
Nikola Đorđević je otvoreno priznao da njegova bivša devojka Sanja Vučić strahuje od njegovog boravka u rijalitiju budući da je svesna da će se njeno ime konstantno spominjati. Ipak, Sanja nije želela mnogo da priča o novopečenom zadrugaru. "Sve što ima… »
Vesti dana »
(BLOG) Šetnja od FDU do institucija koje su "ćutale": Studenti i građani obišli Opštinu Novi Beograd
N1 Info pre 5 minutajoš 30 povezanih
Zelenski poklekao: Šalje delegaciju na mirovne pregovore sa SAD i Rusijom, objavio je spisak diplomata i ukaz!
Kurir pre 25 minutajoš 27 povezanih
Vučić: Amerikanci da bi dali licencu NIS-u žele da vide ceo ugovor, to nije moguće za pet dana
N1 Info pre 1 satjoš 19 povezanih
Hladno i oblačno vreme sa kišom i snegom u Srbiji 22. i 23. novembra 2025.
Naslovi.ai pre 40 minutajoš 24 povezane
Džej Di Vens: "Mišljenje da je pobeda Ukrajine na dohvat ruke ako damo više novca - fantazija"
Blic pre 30 minutajoš 17 povezanih