Povezane vesti
"Gubila sam kosu, terapiju ću piti doživotno": Sanja Vučić otkrila sa čime se bori nakon što je njen bivši to izneo u javnost…
Blic 05.12.2020
Bivši dečko Sanje Vučić, Nikola Đorđević, na imanju u Šimanovcima je pričao o neizlečivoj bolesti koju ona ima, te je pevačica otkrila sa čime se suočava. "Ja ne krijem da imam hašimoto, to je hronično oboljenje štitne žlezde zbog nepravilnog rada imunog… »
Gubila sam kosu, imala oscilacije u težini, terapiju ću piti doživotno: Sanja Vučić priznala s čim se bori, bivši dečko ju je…
Kurir 05.12.2020
Nikola Đorđević je otvoreno priznao da njegova bivša devojka Sanja Vučić strahuje od njegovog boravka u rijalitiju budući da je svesna da će se njeno ime konstantno spominjati. Ipak, Sanja nije želela mnogo da priča o novopečenom zadrugaru. "Sve što ima… »
Vesti dana »
Novi Trampov rok za otvaranje Ormuskog moreuza, ubijen još jedan visoki iranski oficir
BBC News pre 2 satajoš 29 povezanih
Stiže osetno zahlađenje sa padavinama, evo šta nas čeka za Uskrs: Čubrilo donosi prognozu za praznični vikend
Mondo pre 24 minutajoš 35 povezanih
Nastavljene konsultacije predsednika Srbije sa predstavnicima političkih partija, danas PUPS i "Mi - glas iz naroda"
Euronews pre 14 minutajoš 21 povezana
Poreskom prevarom ojadili državu za 550 miliona! Uhepšene četiri osobe iz Zrenjanina, za jednom se traga!
Kurir pre 44 minutajoš 21 povezana