Povezane vesti
(Video) "zaradila sam: 20.000 evra za noć" Ispovest srpske pevačice koja se bavi prostitucijom: “Deca me podržavaju”
Blic 05.12.2020
Pevačica Elektra Elit priznala je da se bavi prostitucijom, a sada je odlučila da pred našim kamerama otkrije sve o tome. - Imam svoju klijentelu, a svaki dan dolaze novi. U poziciji sam takvoj da mogu da biram sa kim ću da budem - rekla je Elektra za… »
Prošla sam kroz 2 rata i nemaštinu! Ispunjavam fantazije, ali neke nisu ljudske: Elektra priznala šta sve radi za mušterije…
Kurir 05.12.2020
Pevačica koja je pre 13 godina promenila pol, Elektra Elit, priznala je nedavno da se bavi prostitucijom u Švajcarskoj gde i živi. Elektra je otvoreno govorila o prostituciji, kako je počela da se bavi najstarijim zanatom, a iznela je i škakljive… »
Vesti dana »
Pregovori SAD i Irana o uslovima primirja u trajanju od 45 dana
Biznis.rs pre 4 satijoš 28 povezanih
Vremenska prognoza za utorak, 7. april: Ujutru oblačno, u toku dana duži sunčani intervali
Serbian News Media pre 2 satajoš 35 povezanih
Svet se približava najopasnijem trenutku! Krenulo odbrojavanje do pakla, rat može da stigne do Amerike: Dok tela izvlače iz ruševina, Tramp postavio ultimatum koji bi mogao da zbriše Iran sa mape (foto, video)
Blic pre 25 minutajoš 49 povezanih
Putevi Srbije upozoravaju na zlonamerne SMS poruke o nenaplaćenoj putarini
Danas pre 3 satajoš 21 povezana
Obradović pred Pariz: Sada je stvarno odlučujuća utakmica, znači nam podrška navijača
RTS pre 1 satjoš 26 povezanih