Povezane vesti
Džej Ramadanovski u strogom karantinu :"Godinama se lečim, korona virus bi za mene bio koban"
Blic 05.12.2020
Pevač Džej Ramadanovski otkrio je da je u strogom je karantinu u svom stanu na Dorćolu. "Ne smem nigde da izlazim da ne bih došao u rizik da se zarazim. Već sam imao zdravstvenih problema sa srcem i virus za mene može da bude koban. Ne viđam se sa čak ni… »
Zatvoren sam i ugojio sam se, korona bi me ubila: Džej Ramadanovski iskreno o svom zdravstvenom stanju!
Mondo 05.12.2020
Pevač se čuva i ne izlazi nigde, ali se zbog toga našao u drugom problemu. Pevač se čuva i ne izlazi nigde, ali se zbog toga našao u drugom problemu. Džej Ramadanovski je zbog svog teškog zdravstvenog stanja u potpunoj izolaciji kako bi se sačuvao od… »
Vesti dana »

Upozorenja na cunami smanjena, talasi nakon zemljotresa u Rusiji stigli i do SAD
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 208 povezanih

Vremenska prognoza i upozorenje o vodostajima u Srbiji za 30. jul i naredne dane
Naslovi.ai pre 1 satjoš 28 povezanih

Incidenti u Novom Pazaru ispred univerziteta: Studenti se vratili u zgradu, privedeno 10 ljudi
Danas pre 3 satajoš 22 povezane

JANAF dobio licencu OFAC-a za nastavak transporta nafte do NIS-a do 27. avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 4 satijoš 18 povezanih