Povezane vesti
Džej Ramadanovski u strogom karantinu :"Godinama se lečim, korona virus bi za mene bio koban"
Blic 05.12.2020
Pevač Džej Ramadanovski otkrio je da je u strogom je karantinu u svom stanu na Dorćolu. "Ne smem nigde da izlazim da ne bih došao u rizik da se zarazim. Već sam imao zdravstvenih problema sa srcem i virus za mene može da bude koban. Ne viđam se sa čak ni… »
Zatvoren sam i ugojio sam se, korona bi me ubila: Džej Ramadanovski iskreno o svom zdravstvenom stanju!
Mondo 05.12.2020
Pevač se čuva i ne izlazi nigde, ali se zbog toga našao u drugom problemu. Pevač se čuva i ne izlazi nigde, ali se zbog toga našao u drugom problemu. Džej Ramadanovski je zbog svog teškog zdravstvenog stanja u potpunoj izolaciji kako bi se sačuvao od… »
Vesti dana »
Otkriveno kako je oboren američki helikopter: Tramp najavio surovu osvetu za poraz kod Ormuskog moreuza
Mondo pre 36 minutajoš 30 povezanih
Slučaj maltretiranja studentkinje FDU, mogao bi da se okonča bez utvrđivanja krivične odgovornosti policije (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 44 povezane
Protest u Beogradu: Akademska zajednica neće ćutati ni odustati od podrške studentima
Beta pre 16 minutajoš 25 povezanih
Oglasilo se VJT povodom odluke da odbaci deo krivične prijave protiv Veselina Milića: Objavili analizu dokaza
Nova pre 31 minutajoš 22 povezane
Obustavljen saobraćaj na auto-putu zbog sudara dva šlepera kod Šimanovaca
Beta pre 5 satijoš 41 povezana