Повезане вести
Људи, нисам ја луда: Тања Савић након прича да се помирила са мужем тврди да је све измишљотина!
Мондо 05.12.2020
"Не опраштам људима. Уморна сам мало од свега и исцрпљена, али не дам се", поручила је у обраћању. "Не опраштам људима. Уморна сам мало од свега и исцрпљена, али не дам се", поручила је у обраћању. Након што је домаћим… »
Људи, ми се волимо, то је био наш договор! Муж Тање Савић након помирења тврди да је све била превара: Изнео шок детаље
Курир 05.12.2020
Тања Савић последњих осам месеци јавно је тврдила да је њен супруг Душан Јованчевић одвео њихове синове у Аустралију без њеног знања, а сада се помирила са њим. Сада се огласио и Душан, те је навео да се њих двоје заправо… »
Шок на друштвеним мрежама! Србија бруји о помирењу Тање Савић и Душана Јованчевића - она сад све демантовала?!
Мондо 05.12.2020
Пакао се наставља? Пакао се наставља? У Србији је као бомба одјекнула вест да се Тања Савић, после осам месеци жестоке борбе за синове које је њен супруг одвео у Аустралију, помирила с Душаном Јованчевићем. Домаћа штампа је… »
Муж тање Савић се огласио након помирења: "Немам објашњење... говори ми да ме воли" Открио и када певачица иде код њих у…
Блиц 05.12.2020
Певачица Тања Савић јуче је потврдила за медије да се помирила са супругом Душаном Јованчевићем, због кога је како је сама истицала пролазила кроз пакао јер је у априлу одвео њихове синове у Аустралију без њеног знања и… »
Вести дана »

"Нећу ово преживети, оде моја: Мама..." Јауци и плач одзвањали болницом у Сремској Митровици, доктори указивали помоћ на ходницима: "Овако нешто не памтимо"
Блиц пре 34 минутајош 15 повезаних

"Најхладнија зима у последњих 20 година" Метеоролог упозорава: Ово није Михољско лето, температура иде на +25 а онда...
Ало пре 19 минутајош 13 повезаних

Ана Тришић Бабић биће предложена за в.д. председницу Републике Српске
Телеграф пре 7 сатијош 5 повезаних

Уживо Зеленски нуди "дронове за томахавке" Трамп ургира да се заустави убијање, ицц тражи хапшење Путина на путу за Мађарску!
Ало пре 44 минутајош 6 повезаних