Повезане вести

"Ја држим своју реч!": Медојевић подноси оставку на посланичко место?

"Ја држим своју реч!": Медојевић подноси оставку на посланичко место?

Правда 05.12.2020
Лидер црногорског Покрета за промене Небојша Медојевић најавио је данас да ће поднети оставку на посланичку функцију. Медојевић је казао да ће, у договору са посланичким клубом Покрет за промене, оставку поднети након завршетка… »
Првог дана нове владе у Црној Гори Медојевић најавио оставку

Првог дана нове владе у Црној Гори Медојевић најавио оставку

РТВ 05.12.2020
ПОДГОРИЦА - Председник Пократа за промене Небојша Медојевић најавио је данас да ће поднети оставку на посланичку функцију након парламентарне расправе о буџету. "Као што сам и рекао више пута поднећу оставку на посланичку… »
Медојевић: Подносим оставку на место посланика

Медојевић: Подносим оставку на место посланика

Спутник 05.12.2020
Лидер Покрета за промене Небојша Медојевић саопштио је да ће поднети оставку на посланичку функцију. Медојевић је казао да ће, у договору са посланичким клубом ПзП-а, оставку поднети након завршетка расправе о буџету, где, како… »
Медојевић најавио оставку: Владу формирала глобална дубока држава преко Вијести

Медојевић најавио оставку: Владу формирала глобална дубока држава преко Вијести

Н1 Инфо 05.12.2020
Председник Покрета за промјене (ПзП) Небојша Медојевић најавио да ће поднети оставку на функцију посланика у црногорској скупштини после расправе у парламенту о буџету. “У договору са посланицким клубом ПзП-а оставку ћу поднети… »
Медојевић подноси оставку на посланичко место: Лидер ПзП ће сачекати завршетак расправе о буџету - Ја држим своју реч!

Медојевић подноси оставку на посланичко место: Лидер ПзП ће сачекати завршетак расправе о буџету - Ја држим своју реч!

Вечерње новости 05.12.2020
ЛИДЕР црногорског Покрета за промене Небојша Медојевић најавио је данас да ће поднети оставку на посланичку функцију. Медојевић је казао да ће, у договору са посланичким клубом Покрет за промене, оставку поднети након завршетка… »
Медојевиц́: Подносим оставку на место посланика

Медојевиц́: Подносим оставку на место посланика

Ало 05.12.2020
Оставку ће поднети након завршетка расправе о буџету. Лидер црногорског Покрета за промене најавио је данас да ће поднети оставку на посланичку функцију. Медојевић је, како пишу Вијести, казао да ће, у договору са посланичким… »
Медојевић подноси оставку на посланичко место: Лидер пзп ће сачекати завршетак расправе о буџету!

Медојевић подноси оставку на посланичко место: Лидер пзп ће сачекати завршетак расправе о буџету!

Курир 05.12.2020
Лидер црногорског Покрета за промене Небојша Медојевић најавио је данас да ће поднети оставку на посланичку функцију. Медојевић је, како пишу Вијести, казао да ће, у договору са посланичким клубом Покрет за промене, оставку… »

Вести дана »