Повезане вести

Лазетић о дешавањима у војводини: Градоначелник је увек био ту, одрекао сам се свих плата и премија

Лазетић о дешавањима у војводини: Градоначелник је увек био ту, одрекао сам се свих плата и премија

Мондо 05.12.2020
Доскорашњи спортски директор клуба говорио о свом боравку у Воши, растанку са клубом и о великој подршци града и градоначелника Милоша Вучевића. Доскорашњи спортски директор клуба говорио о свом боравку у Воши, растанку са… »
Никола Лазетић први пут о разлозима зашто је отишао из Војводине: Опростио сам дуг од 133.000 евра

Никола Лазетић први пут о разлозима зашто је отишао из Војводине: Опростио сам дуг од 133.000 евра

Вечерње новости 05.12.2020
НИКОЛА Лазетић, бивши спортски директор Војводине, истиче да је у његово време клуб био стабилан и да ће му сада помоћи тако што ће се одрећи 133.000 евра које су му Новосађани остали дужни. - Прво да кажем да се до сада никада… »
Лазетић пружио подршку градоначелнику Новог Сада

Лазетић пружио подршку градоначелнику Новог Сада

РТВ 05.12.2020
НОВИ САД - Фудбалски репрезентативац Никола Лазетић осврнуо се на недавна дешавања у ФК Војводина, која немају везе са спортом. Он је, као бивши фудбалер, а потом и спортски директор Војводине истакао да је тај клуб стао на ноге… »
Лазетић дао подршку градоначелнику Новог Сада

Лазетић дао подршку градоначелнику Новог Сада

Дневник 05.12.2020
Фудбалски репрезентативац Никола Лазетић осврнуо се на недавна дешавања у ФК Војводина, која немају везе са спортом. Он је, као бивши фудбалер, а потом и спортски директор Војводине истакао да је тај клуб стао на ноге након… »

Вести дана »

ВИДЕО: Јокић предводио Денвер до још једне победе

ВИДЕО: Јокић предводио Денвер до још једне победе

Радио 021 пре 57 минутајош 35 повезаних
Крај рекордног прекида рада америчке владе

Крај рекордног прекида рада америчке владе

BBC News пре 1 сатјош 21 повезана
Хладно јутро и мраз, током дана претежно сунчано

Хладно јутро и мраз, током дана претежно сунчано

Сербиан Невс Медиа пре 6 минутајош 14 повезаних
Јокић постигао 55 поена!

Јокић постигао 55 поена!