Повезане вести

Кафићи под кључем, баште крцате: Шок слике из Београда: Погледајте како су данас изгледала позната градска шеталишта (фото)…

Кафићи под кључем, баште крцате: Шок слике из Београда: Погледајте како су данас изгледала позната градска шеталишта (фото)…

Блиц 05.12.2020
Пролећне температуре у децембру измамиле су, упркос новим оштрим мерама, Београђане напоље, а део њих и правац у баште затворених кафића. Тако су баште појединих локала у центру града, иако су сви угоститељски објекти… »
Кафићи затворени, али и крцати: Шокантне слике из Београда - погледајте како је данас изгледао центар града! (фото)

Кафићи затворени, али и крцати: Шокантне слике из Београда - погледајте како је данас изгледао центар града! (фото)

Вечерње новости 05.12.2020
СУНЧАН децембарски дан измамио је велики број Београђана на престоничке улице, а многи су одлучили да седну у неки од кафића, иако су они затворени! Иако кафићи због нових мера не раде од петка у 17 сати до понедељка у пет… »
Шок-слике из Београда, кафићи не раде али нема везе! Ми смо ипак сели: Неки једноставно не хају, мисле корона неће мене (фото)…

Шок-слике из Београда, кафићи не раде али нема везе! Ми смо ипак сели: Неки једноставно не хају, мисле корона неће мене (фото)…

Курир 05.12.2020
БЕОГРАД - Сунчан и топлији децембарски дан у односу на претходне измамио је многе Београђане у шетњу и на улице. Многи су међутим решили да поседе на инвентару кафића који због нових мера не раде од петкау 17 сати до понедељка… »

Вести дана »