Повезане вести
Предраг Кон открио ко му је највећи непријатељ: Објавио поруку на Фацебоок-у
Мондо 05.12.2020
Епидемиолог Предраг Кон се огласио на свом Фацебоок-у и објаснио ко му је највећи непријатељ. Епидемиолог Предраг Кон се огласио на свом Фацебоок-у и објаснио ко му је највећи непријатељ. Доктор Кон је и даље занринут… »
То су измишљотине и политикантство: Доктор Кон објаснио ко му је највећи непријатељ
Вечерње новости 05.12.2020
ЕПИДЕМИОЛОГ Предраг Кон се данас огласио на свом фејсбук налогу, и објаснио ко му је једини и главни непријатељ. Он је статусом одговорио и на различите нападе и критике који су упућивани Кризном штабу. - Мој једини непријатељ… »
Кон: Мој једини непријатељ је вирус, потиснућемо га заједно
Нова 05.12.2020
Епидемиолог и члан Кризног штаба доктор Предраг Кон написао је на свом Фејсбук профилу нову објаву у којој је навео да је његов једини непријатеј вирус, а да је све друго у домену политиканство. Кон је у свом Фејсбук статусу… »
Вести дана »
РХМЗ објавио нову прогнозу: Ево када престаје киша, стиже разведравање, познато какво ће бити време за викенд
НИН пре 18 минутајош 25 повезаних
Хрвати хорски кукају иако је Матановић сам признао: „Осетио сам да ме је закачила“, селектор тврди да је суђење ипак било лоше!
Хот спорт пре 8 минутајош 34 повезане
Тела деце ни породице не могу да препознају: Нема речи да се опише ужас у Венецуели, коначан број жртава се не назире
Вечерње новости пре 2 сатајош 15 повезаних
Хрватска елиминисана у трилеру, Шпанија јесте фурија, Швајцарци рутински против Алжира
BBC News пре 53 минутајош 98 повезаних
Више јавно тужилаштво у Новом Саду подигло оптужницу против четири особе због покушаја убиства ученика Електротехничке школе
Данас пре 28 минутајош 12 повезаних