Повезане вести

Станојевић искрен после Чуке: Требало је да остане 0:0, срећан сам због Штулића

Станојевић искрен после Чуке: Требало је да остане 0:0, срећан сам због Штулића

Телеграф 05.12.2020
Његов колега са клупе Чукаричког Душан Ђорђевић му је честитао на искрености. Тренер Партизана Александар Станојевић рекао је да његов тим није заслужио да победи екипу Чукаричког у мечу 17. кола Суперлиге Србије. Станојевић је… »
Станојевић: Можда нисмо заслужили да победимо...

Станојевић: Можда нисмо заслужили да победимо...

Моззарт спорт 05.12.2020
Ђорђевић: Хвала Салету на искрености. Још једном се Партизан чупао у последњим тренуцима. Ове јесени то постаје манир чете Александра Станојевића, који је после вечерашњег касног гола и слатког тријумфа над Чуком у дербију кола… »
Штулић блиста после првенца: Шеф ми је рекао да је данас мој дан

Штулић блиста после првенца: Шеф ми је рекао да је данас мој дан

Моззарт спорт 05.12.2020
Први гол и одмах за победу. Тако се постаје играч, тако се постаје голгетер. Иако најмлађи на терен, Никола Штулић је ушао у игру с клупе и против Чукаричког постигао гол за победу Партизана – 1:0. А, њему је то први у… »
"Хајде, данас ћеш га дати": Млади нападач Партизана послушао Станојевића и донео победу црно-белима!

"Хајде, данас ћеш га дати": Млади нападач Партизана послушао Станојевића и донео победу црно-белима!

Мондо 05.12.2020
Био је то његов први погодак у сениорском фудбалу. Био је то његов први погодак у сениорском фудбалу. Партизан је уписао и шести узастопни тријумф у свим такмичењима и тако наставио са добром формом, иако против Чукаричког… »
"Свака част Станојевићу на искрености, бљесак Суме је пресудио": Тренер Чукаричког жали за бодом

"Свака част Станојевићу на искрености, бљесак Суме је пресудио": Тренер Чукаричког жали за бодом

Телеграф 05.12.2020
Партизан је пришао на шест бодова Звезди. Тренер Чукаричког Душан Ђорђевић честитао је Александру Станојевићу на искрености јер је тренер Партизана истакао да је меч требало да буде завршен ремијем. Нажалост по Ђорђевића и екипу… »
"Требало Да буде 0:0, било би заслужено": Станоје презадовољан због победе и Штулића, али неће да "паметује"

"Требало Да буде 0:0, било би заслужено": Станоје презадовољан због победе и Штулића, али неће да "паметује"

Мондо 05.12.2020
Тренер Чукаричког честитао колеги на искрености. Тренер Чукаричког честитао колеги на искрености. Фудбалери Партизана су успели да у дербију 17. кола Суперлиге Србије ипак стигну до победе против Чукаричког. Игром то можда и нису… »

Вести дана »