Повезане вести
Љиљана је добила стан у Земуну: Мајка двоје деце, остала без мужа пре седам година - награда отишла у праве руке
Вечерње новости 05.12.2020
ПРИЖЕЉКИВАЛА сам да добијем неку од награда, али ни сањала нисам да ће то баш бити једна од премија, стан у Београду! Била сам пресрећна када је у огромној гомили коверата извучен баш онај са мојим именом. Препознала сам свој… »
"Мислила сам да наградне игре нису за мене": Љиљана Николић, добитница стана у игри "Узми рачун и победи" послала позамашан…
Блиц 05.12.2020
Више сат времена након што је баш њено име прочитано када је проглашаван добитник стана у насељу Земунске капије, у оквиру наградне игре Узми рачун и победи, Љиљана Николић и даље је у шоку. Како каже, није ни стигла да се… »
Стан је отишао у праве руке Љиљана пресрећна: Остала без супруга, сад имам својој деци шта да оставим!
Курир 05.12.2020
Љиљана Николић из Уба, добитница стана у Беогарду у наградној игри "Узми рачун и побеи 2020", за Курир каже да јој је крајње невероватно да је управо она извучена за једну од главних награда. Иначе, Љиљана има 47 година… »
Вести дана »
Прогноза за среду, 18. фебруар: Променљиво облачно и топлије,понегде слабије падавине
Бета пре 5 сатијош 6 повезаних
Више лица приведено код Ушћа током протеста, блокиран Булевар Николе Тесле
Блиц пре 10 сатијош 5 повезаних
Други дан преговора у Женеви, Кијев поручује да неће предати Донбас Русији
РТС пре 1 сатјош 1 повезана